Pénteki bajnokik

Pénteki bajnokik

Szabad hétvégéjük lesz az Illés Akadémia versenykorosztályainak.

Hat edzés után pénteken a székesfehérváriak ellen lép pályára Horváth Rudolf és Horváth András együttese. Az U19-esek MOL Fehérvár elleni bajnokija 14 órakor kezdődik hazai környezetben.

A tervek szerint ezen a héten pótolja a pécsi kirándulást Kovács László és Nagy József csapata. Az U17-esek öt edzést követően csütörtökön indulnak a Mecsekaljára, és pénteken 10:30 órakor kezdenek a PMFC vendégeként.

Németh Richárd és Körhöcz György négy nap alatt öt edzést vezényel (a kedd lesz a duplázós nap). Pénteken délben Szombathelyen az MTK lesz az U16-osaink ellenfele.

Az ETO FC Győrrel felkészülési találkozón mérheti le tudását Sátori Barnabás és Varga Roland együttese, a meccs szerdán 15.30 órakor lesz itthon. Emellett hat tréninget is tart az edzőpáros az U15-ös korosztályunknak.

Minden hétköznap délután tart edzést Szűcs János az Illés Akadémia U14-nek, míg szerda kivételével ugyanez igaz Nagy László U13-asaira és Tóth Zsolt U12-eseire.

A kisebb korosztályaink közül ezúttal a Faggyas Milán vezette U11, és Hujber Gábor U9-es csapata indulnak vasárnap a stájerországi Wildonba, és vesznek részt a Styrian Trophy elnevezésű nemzetközi tornán.

Emellett az U11-esek kedden a Sárvár FC ellen játszanak felkészülési meccset, edzeni pedig – párhuzamosan az U10-esekkel – hétfőn, csütörtökön és pénteken fognak. Háromszor tréningeznek az U9-esek, míg Pados József U8-asai hétfőn és csütörtökön gyakorolnak, szerdán pedig az ETO ellen játszanak mérkőzést. Szabó Róbert U7-esei háromszor jelentkezhetnek edzésre.

Tebeli György hét edzést vezényel az U19-es lányoknak, pénteken pedig az U15-ösökkel játszanak egymás között. Bajnokit csak az U17-es lánycsapat játszik ezen a héten: öt edzést követően Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin együttese a Puskás Akadémiát fogadja. Luki András és Kollár Panna a már említett találkozón kívül öt tréninget tart a korosztályának.