Nem bírtunk az ellenfél gólvágójával

Nem bírtunk az ellenfél gólvágójával

A városi kispályás labdarúgó bajnokság 8. fordulójában 4–2-es vereséget szenvedett Edzőink csapata a Hotel Textil Service együttesétől. A mérkőzés legjobbja Farkas Attila volt, aki háromszor talált be a kapunkba és emellett egy gólpasszt is kiosztott.

A második kör első találkozóján azzal a gárdával találkozott a tabella ezüstérmes pozíciójában állomásozó csapatunk, melyet a nyitófordulóban 5–2-re győzött le. Ám ettől függetlenül tény, hogy akkor sem volt éppenséggel könnyű dolgunk. A hétfői meccs pedig pontosan így is kezdődött: az első negyedórában Németh Gábor több komoly védésére volt szükségünk ahhoz, hogy ne kerüljünk hátrányba. Igaz, közben Horváth Andris és Havasi Marci révén mi is veszélyeztettük az ellenfél kapuját. A 16. percben aztán villant Farkas Attila, aki a kapufa segítségével szerzett vezetést csapatának. A 23. minutumban pedig már 2–0 volt oda: Fonti ezúttal egy villámgyors szólót fejezett be góllal.

A változatosság kedvéért a második félidőt is egy Farkas-ziccer vezette be, de szerencsére ezúttal hibázott a HTS legjobbja. Ezt követően viszont egyértelműen átvették az irányítást a mieink, akik sorra dolgozták ki a helyzeteket, de sajnos ezeket nem sikerült gólra váltani. Az 53. percben aztán eldőlt a három bajnoki pont sorsa, ugyanis Fonti teljessé tette mesterhármasát. Nem sokkal később ugyan megtört a jég: az ezen a derbin debütáló Tóth Máté vette be az ellenfél kapuját, de a középkezdés után rögvest visszaállította a 3 gólos különbséget a HTS. Öröm az ürömben, hogy a derbi utolsó érdemi eseménye a mi második gólunk volt: Tóth Máté beadása után a labda az egyik védőn megpattanva talált utat az ellenfél hálójába. Így végül 4–2-es vereséggel kezdte a pontvadászat második körét Kóbor László legénysége.

Illés Akadémia Edzők – Hotel Textil Service 2–4 (0–2)

Gólszerzők: Tóth M. (2)