Ötöt rúgott az U12-es együttesünk

Ötöt rúgott az U12-es együttesünk

A második félidőben volt aktívabb a társaság.

Csornai SE U12 – Illés Akadémia U12 0–5 (0–1)
Illés Aka. U12.:
Szalai-Horváth – Mórocz, Hányi, Laczó – Vert, Hideg – Horváth V., Grádvohl, Horváth Á. Cserék: Moldován, Módly. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők:
Horváth Á. (19., 0–1), Mórocz (32., 0–2), Horváth V. (35., 0–3), Hideg (50., 0–4), Grádvohl (57., 0–5)

Idény eleji formában vágott neki a csornai találkozónak az Illés Akadémia U12-es csapata – ezt a meccset őszi 11. fordulóból pótolták be a gyerekek. A mieink lassan fűzték a támadásaikat, és ötlettelenek voltak. A 19. percben sikerült megszerezni a vezetést, Horváth Ármin talált be. Szünet után felpörögtek az események, Mórocz Hunor átlövésből, Horváth Valentin pedig egy formás akció végén szerzett gólt, így ekkorra már eldőlt a mérkőzést. Az utolsó tíz percben Hideg Botond távolról rúgta a zöld-fehérek negyedik gólját, míg a házi gólkirály-jelölt, Grádvohl Kristóf is betalált, kialakítva az 5–0-ás Illés Akadémia-győzelmet.

Az első félidőben értékelhetetlen produkciót nyújtottunk: dinamika nélkül játszottunk. A bajnokság legrosszabb félideje volt ez, rossz döntéseket hoztunk, hiányzott az agresszivitás játékunkból. Hiába voltunk mezőnyfölényben, nem volt bennünk elég átütő erő. Szünet után gyorsabbak voltunk, fejben rendeződtünk, jó meglátásaink voltak, azokat megfelelően kiviteleztük. Sok helyzetet dolgoztunk – és hagytunk is – ki, szerezhettünk volna még több gólt is

– mondta a találkozót követően Takács Csaba vezetőedző.