10/10

10/10

Hatnál állt meg az U13-as mutató.

Csornai SE U13 – Illés Akadémia U13 0–6 (0–3)
Illés Aka. U13.:
Tóth M. – Kiss B., Bolla, Tasnádi, Molnár L. – Meskó, Nyári, Hende – Tóth E., Klement, Virág. Cserék: Őri K. – Kálócz, Szele, Vámos. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Klement (23., 0–1; 55., 0–4), Nyári (28., 0–2), Molnár L. (29., 0–3), Tóth E. (59., 0–5; 60., 0–6)

A 11. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolta be Szűcs János és Varga Roland csapata. A betömörülő védelemmel szemben kevés terület állt a mieink rendelkezésére, ennek ellenére szép akciógólokkal az első félidőben eldöntöttük a három pont sorsa. Fordulás után sem változott a játék képe, a mieink szélsőbontások révén igyekeztek a hazai védelem mögé kerülni: ez, illetve a középső áttörések vezettek eredményre, és végül 6–0-ra győzött az U13-as csapatunk. Tóth Márton és Vámos György személyében két új igazolás is bemutatkozott Illés Akadémia-mezben tétmérkőzésen.

Ez volt a gyerekek tizedik győzelme a bajnokságban, a fiúk teljesítménymutatója továbbra is 100%-os.

A srácokra egy rossz szavam nem lehetett ma. A játékfelépítésünk rendben volt, talán egy kicsit lassabban járattuk a labdát a szokásosnál. A helyzetkihasználásunk a Barca Academy elleni meccshez képest gyengébb volt, esetleg koncentráltabb játékkal több gólt szerezhettünk volna. Gratulálok az újoncainknak, úgy érzem, kezdik felvenni az akadémia ritmusát, de természetesen vár már rájuk – ahogy a többiekre is – munka bőven. Köszönöm a fiúk hozzáállását

– mondta a tizedik siker után Szűcs János, az U13-as csapatunk vezetőedzője.