Öt korosztályunk is befejezi a héten

Öt korosztályunk is befejezi a héten

Az U16, az U14, a leány U17 és a leány U15 hazai környezetben, az U13 idegenben zárja a szezont ezen a héten a tervek szerint.

Befejezte az őszi szezont – a 6. vagy 7. zárva azt – Horváth Rudolf és Horváth András együttese, de így is hét edzésre jelentkeznek a srácok. Több U19-es kerettag számára még egyáltalán nem ért véget ez az év, hiszen közülük sokan a Szombathelyi Haladással készülnek a még hátralévő három Merkantil Bank Liga-találkozóra.

A szintén a legjobb nyolc között záró U17 számára hét tréninget tart Kovács László és Nagy József.

Nagyon fontos bajnoki vár az U16-osokra, de elmondhatja magáról Németh Richárd és Körhöcz György csapata, hogy a saját kezében van a sorsa. Négy edzés mellett csütörtökön a Várda Labdarúgó Akadémia együttese érkezik Szombathelyre: hazai győzelem esetén biztosan ott lesz a tavaszi felsőházban az Illés Akadémia.

Edzésekkel fog telni az őszi első U15-ösök hete is: Sátori Barnabás és Varga Roland hét tréningre várja a srácokat.

Utolsó idei tétmérkőzése következik az Illés Akadémia U14-nek. Szűcs János egészen elképesztő formában lévő tanítványai a közvetlen rivális Ferencvárost fogadják szombaton. Erre a meccsre a héten négy edzéssel és szerdai szabadnappal készülnek Söptei Bálinték.

Nagy László U13-asai, illetve Tóth Zsolt U12-esei a héten veszprémi túrára készülnek. Az idősebbek szombaton 14 órakor, a fiatalabbak pedig délben lépnek pályára. FRISSÍTÉS: Az U12-es korosztályunk találkozóját a jövőre hétre halasztották.

Hétfőn és pénteken Vépen, míg kedden és csütörtökön szabadban készülhetnek Faggyas Milán U11-esei, illetve Biegner Dániel U10-esei. A Hujber Gábor vezette U9-esek kedden a szabadban, míg szerdán és csütörtökön Táplánszentkereszten játszanak. Pados József U8-asai kedden és pénteken mennek a tápláni terembe, míg Szabó Róbert U7-esei kedden és csütörtökön a Désibe.

A leány U19-esek számára keddtől-csütörtökig tart edzést Tebeli György. Lesz még meccse az U17-eseknek: Győrffy Mátyásék szerdán érkezik a Diósgyőr. Ugyancsak a DVTK-val játszik Luki András csapata. A mérkőzések 11 órakor kezdődnek majd.