Osztrák, szlovén, romániai és szlovákiai ellenfelek

Osztrák, szlovén, romániai és szlovákiai ellenfelek

Szerdán hazai környezetben rendez U17-es nemzetközi tornát az Illés Akadémia.

Versenykorosztályaink mindegyike pályára lép augusztus második hetében. Horváth Rudolf és Horváth András U19-es növendékei öt edzésen vesznek részt.

Kovács László és Nagy József U17-esei hétfőn és kedden jelentkeznek edzésre, majd szerdán az első alkalommal megrendezésre kerülő Savaria Nemzetközi Ifjúsági Tornán a szlovén NK Mariborral és a mattersburgi Fussballakademie Burgenlanddal játszanak. Csütörtökön regeneráció szerepel a programban, majd pénteken már két edzés.

Nemzetközi meccsei lesznek az U16-osoknak is. Szerdán Muravidékre utazik Németh Richárd és Körhöcz György csapata, ahol a Lendvával játszik felkészülési találkozót, míg szombaton Ausztriában a Lipizzanerheimat Cup tornáján vesz részt ez a korosztályunk.

Sátori Barnabás és Varga Roland U15-ösei öt edzés mellett szerdán a Barca Academy együttesét fogadják, míg szombaton a Kolozsvárral meccselnek.

Az U14-esekre a hétköznapok mindegyikén egy-egy edzés vár. Szűcs János csapata vasárnap fog pályára lépni, a Lurkó U15 ellen mérkőzik meg a társaság.

Nagy László az U13-asoknak, míg Tóth Zsolt az U12-eseknek tart négy-négy edzést. Szombaton Pozsonyba buszozik mindkét korosztály, és a Slovannal fognak felkészülési mérkőzést játszani.

A Tebeli György irányította leány U19-es csapatunk négyszer tréningezik, míg szerdán az ETO FC Győr hasonló korosztálya ellen lép majd pályára.

A leány U17-esek négyszer edzenek Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin utasításai alapján, míg a Luki András-Kollár Panna páros irányította leány U15 ötször gyakorol, és pénteken a Pécsi MFC-t látja vendégül.