Hamarosan rajtolhat a kispályás bajnokság

Hamarosan rajtolhat a kispályás bajnokság

A kiírás értelmében augusztus végén léphet először pályára a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság legmagasabb osztályában a címvédő Illés Akadémia Edzők együttese. Kóbor László legénysége a 12 csapatot felvonultató A-csoportban kezdheti meg a küzdelmeket.

A koronavírus-járvány alaposan átírta a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség rendkívül népszerű versenysorozatának programját. Idén nem is volt még lehetőség arra, hogy elkezdődhessen a pontvadászat. A most elkészült kiírás értelmében összesen hét kategóriában rendeznek küzdelmeket, köztük természetesen a legmagasabb osztályban, az A-csoportban, ahol a legutóbbi alkalommal akadémiánk edzői diadalmaskodtak. A tervek szerint őszi, valamint tavaszi szezonból állna a bajnokság.

A mieinknél ezúttal 12 csapat szerepelne, ahogy a többi kategóriában is. Ez természetesen a nevezések beérkezése után még változhat. Az viszont már most is biztosnak látszik, hogy Illés Béláék legnagyobb ellenfele az előző kiírás ezüstérmese, a Don Pepito lehet.

A pontvadászat őszi fordulóit idén augusztus 23-a és október 29-e között szeretnék a szervezők megrendezni, míg a tavasziakat jövő év március 28-a és június 10-e között. A helyszín a megszokott lesz, azaz a Sportliget négy darab salakos pályája.