Összeállt a szombati meccsprogram

Összeállt a szombati meccsprogram

Három korosztályunk részére indul a „rájátszás”.

Elkészült a Magyar Labdarúgó-szövetségben a sorsolás, így három korosztályunk számára ismertté vált a tavaszi időszak menetrendje.

Az U19-eseink a Kiemelt-csoportban a Ferencváros, az ETO FC Győr, a Vasas Kubala Akadémia, a DVSC-DLA mögött, a Honvéd-MFA, az MTK Budapest és a Nyíregyháza Spartacus előtt végeztek az ötödik helyen, így ezekkel az együttesekkel játszanak hazai és idegenbeli környezetben is. Ez azt jelenti, hogy még 14 forduló vár Horváth Rudolf és Horváth András tanítványaira. Az őszi eredmények alapján bónusz pontokat hoznak magukkal az együttesek, az Illés Akadémia a helyezése alapján hármat visz. Az első fordulóban az MTK Budapest érkezik Szombathelyre, a meccs szombaton délben kezdődik.

Ugyancsak itthon játszik az U17-es együttesünk is. A Kiemelt-csoport 9. helye alapján az U17-es „B”-csoportba kerültek Sátori Barnabás és Szűcs János növendékei. Tama Gergőék 6 pontot visznek magukkal. Az első tavaszi körben a Gyirmót SE Győr lesz a mieink ellenfele, a találkozó szombaton 10 órakor startol.

Idegenben lép pályára az U16-os gárdánk. A Kiemelt-csoportban a nyolcadik helyen zárt Kovács László és Nagy József csapata, ami azt jelenti, hogy nem kapnak pontot Mozsár Dávidék a „rájátszásra”. Szombaton délben Budapesten meccselnek a fiúk, a Vasas Kubala Akadémia ellen délben harsan fel a kezdősípszó.

A sorsolás tudatában megvan további két korosztályunk hétvégi programja is. Az U15-ösök 14 órától, míg az egy évvel fiatalabbak 16 órától fogadják a Honvéd-MFA korosztályait.