Óriási rangadó vár az Illés Akadémia U19-re

Óriási rangadó vár az Illés Akadémia U19-re

Hét korosztályunk is hazai környezetben lép pályára.

Horváth András U19-esei hét edzéssel készülnek a szombati rangadóra. Az első helyezett Illés Akadémia vendége a második pozícióban lévő Puskás Akadémia lesz – igaz, a vendégek egy mérkőzéssel többet játszottak. Taktikai csata is lesz ez, hiszen a mieink kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban (öt mérkőzésen mindössze kettőt, mindkettőt 11-esből), míg a felcsútiak rúgták a legtöbbet: ők már hat meccsen 19-nél tartanak, ami 3,17-es meccsenkénti átlagot jelent!

Kovács László és Nagy József is hét tréninget tart az U17-eseknek. Katona Istvánékra szomszédvári rangadó vár szombaton: Győrbe látogatnak a mieink. Az Illés Akadémia U17 még nem szerzett pontot idegenben, míg az ETO FC még nem nyert otthon… Reméljük, az előbbi sorozat szakad meg, méghozzá győzelemmel!

Az U16-os együttesünk programjában is hét foglalkozás szerepel. Sátori Barnabás és Körhöcz György együttese hazai környezetben fogadja a Kecskemét együttesét szombaton. Zsiga Patrikék legutóbb elveszítették veretlenségüket, így most itt a lehetőség, hogy újabb remek széria induljon el az Alap-csoport éllovasa számára!

Az Aradról hazatérő U15-ös korosztályunk keddtől-csütörtökig minden délután edzeni fog, majd pénteken budapesti túra vár a srácokra. Németh Richárd és Varga Roland csapata öt meccsen 10 pontot gyűjtött, míg ellenfelünk, a Vasas két egységgel áll jobban: mindkét együttes az előző fordulóban kapott ki először a 2022/2023-as kiírásban, így itt a javítási lehetőség!

Az ugyancsak partiumi túrát maga mögött hagyó Illés Akadémia U14 keddtől-péntekig edz majd délutánonként. Nagy László csapata szombaton fogadja a Puskás Akadémiát.

Szűcs János és Faggyas Milán U13-asai hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken készülnek. Kedden itthon játszunk az ebben a szezonban elinduló hartbergi labdarúgóakadémia csapata ellen, míg szombaton a Király SE érkezik bajnokira. Mindez azt jelenti, hogy újraindul a bajnoki kör az U13-as bajnokságban: az első meccsen 3–1-re győztünk Újperintben.

A rendőri felvezetéssel megismerkedő U12 hétfőtől-péntekig készül. Tóth Zsolt és Hujber Gábor együttese is a Király SE csapatát fogadja: idegenben 4–0-ra nyertek Lajos Patrikék a küzdelemsorozat első fordulójában.

Biegner Dániel és Pados József U11-esei, valamint Faggyas Milán és Szabó Róbert U10-esei hétfőn, csütörtökön és pénteken edzenek. Kedden Felsőpulyán játszik mindkét korosztályunk nemzetközi felkészülési találkozót.

Hujber Gábor az U9-eseknek hétfőn és csütörtökön tart edzést. Kedden ők is rajta lesznek az oberpullendorfi járaton.

Pados József U8-asai és Szabó Róbert U7-esei is három-három foglakozással készülnek, aztán vasárnap saját rendezésű Bozsik-fesztiválon mutathatják meg magukat a gyerekek.

Tebeli György U19-es lányai szerdán szabadnaposok lesznek, emellett nyolc edzés szerepel a programjukban. Itt már a legutóbbi fordulóval elindult az új kör: vasárnap azt a DVTK-t fogadják Csizmadia Zsófiáék, akik ellen Miskolcon 2–0-ra győztek.

Az U17-es lányok hét tréningre jelentkeznek Győrffy Mátyásnál. Szerdán pihenőnapot kapnak, szombaton pedig Diósgyőrben játszanak Csombor Lucáék, akik itthon egyébként 5–2-re nyertek a piros-fehérek ellen.

Ferencsik Evelin – a szerdai szabadnap mellett – hat edzést tart az U15-ös lányoknak. Ők is jegyet váltottak a szombati miskolci túrára. Alasz Hannáék négy meccse nem nyertek, így nagyon szeretnének hasonló örömöt átélni, mint az augusztusi 5–1-es DVTK-verés során.

Az U14-es lányokra két bajnoki találkozó is vár. Luki András tanítványai kedden a megyei pontvadászatban Szentgotthárdon szerepelnek, míg szombaton a Pápát látják vendégül.