Önbizalommal teli futballt mutattunk be

Önbizalommal teli futballt mutattunk be

Szűcs János és Biegner Dániel együttese hat gólig jutott Mariborban.

NK Maribor U14/U15 – Illés Akadémia U14/U15 1–6 (1–2)
Illés Aka. U14/U15:
Rapali – Bogdán, Ferencz, Mihály, Szulja – Székely, Hideg, Bosnyák Botond – Kiss-Szécsényi, Szabó B., Zsuppán. Cserék: Kostyák Zs. – Fonnyadt, Mórocz, Bujdos, Anlger B., Börczi. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Kiss-Szécsényi (23., 0–1), Szabó B. (30., 0–2), Bosnyák Botond (51., 1–3; 57., 1–4), Székely (69, 1–5), Bujdos (76., 1–6)

Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott, nem igazán forogtak veszélyben a kapuk. Aztán az Illés Akadémia egy oldalszabadrúgás után, illetve Szabó Botond helyzetéből kapufát ért el, ez felpörgetett bennünket, mi irányítottuk a játékot, a mi akaratunk érvényesült és ez gólokban is megmutatkozott. Kiss-Szécsényi Benedek szerzett vezetést a zöld-fehéreknek, majd az első félóra végén Szabó Botond góljával már kettővel jártunk előbbre. A hazaiak egy szabadrúgás utáni sorfalról lecsorgó labdából kerültek közelebb, így a szünetre 2–1-es előnnyel mehettünk.

A II. félidő a mi dominanciánkról szólt, úgy is, hogy hogy fizikális kiegyenlített volt a meccs. Bosnyák Botond duplázott, majd a hajrához közeledve Székely Máté, illetve Bujdos Botond is betalált, így 6–1-re győztünk a maribori mérkőzésen.

Az egyéni karaktereket néztem a mai mérkőzésen, hiszen vegyes csapattal álltunk ki. Kértem, hogy mindenki élvezze a játékot és az erősségeit mutassa meg, feszegesse a határait. Ez maradéktalanul megjelent a játékunkban, önbizalommal telve futballoztunk, azaz megfeleltek az általam kérteknek. Tették mindezt egy jól futballozó, fizikálisan erős csapat ellen. Sok helyzetet alakítottunk ki és hat gólt szereztünk, ami dicséretes teljesítmény

– nyilatkozta a találkozó után Szűcs János vezetőedző.