Erős ellenféllel kezdte a felkészülést a leány U15

Erős ellenféllel kezdte a felkészülést a leány U15

A szlovák korosztályos bajnokság éllovasát fogadta Ferencsik Evelin együttese a téli felkészülési időszak első nemzetközi mérkőzésén.

Illés Akadémia-Viktória U15 – FC Spartak Trnava U15 1–3 (1–2)
Illés Aka.-Viktória U15:
Bényei – Imre A., Derényi, Schőnig, Kopfensteiner – Széplaki, Karancsi, Harmath – Első, Sárosdi, Horváth A. Cserék: Nisztor, Csonka, Imre B., Kumánovich, Bedőcs. Vezetőedző: Ferencsik Evelin.
Gólszerző:
Karancsi (1–2)

Legutóbb a nyári Savaria Tornán találkozott egymással a két csapat, ahol a későbbi tornagyőztes felvidékiek 3–0-ra múlták felül a mieinket.

A kezdésben ezúttal is hasonló volt a forgatókönyv, a vendégek hamar kétgólos előnyre tettek szert, amire Karancsi Emma egy remekül eltalált pontrúgással tudott válaszolni.  A nagyszombatiak a fordulást követően is mezőfölényben futballoztak, egyszer ebben a periódusban is betaláltak, így 3–1-re nyerték meg a találkozót.

Alaposan felforgatott csapattal álltunk ki egy nehéz hét után, ami tükröződött is a pályán. Nem találtuk a meccs ritmusát, rengeteget kapkodtunk. Dekoncentráltak voltunk, emiatt nagyon sok technikai és taktikai hibát vétettünk. Fizikálisan is erős ellenféllel találkoztunk, így kondicionálisan segítette a felkészülésünket ez a mérkőzés. Szeretném kiemelni Karancsi Emma játékát, aki nagyon jó mentalitással futballozott és egy gyönyörű gólt szerzett szabadrúgásból

– fogalmazott a mérkőzést követően Ferencsik Evelin.