Olaszországi túra vár U15-U17-es csapatunkra

Olaszországi túra vár U15-U17-es csapatunkra

2005 és 2008 között született leányaink péntektől hétfőig Pordenoneban, a Gallini Kupán vesznek részt.

Nívós nemzetközi tornára utaznak akadémistáink, akik a húsvéti ünnepeket Olaszországban, a Gallini Kupán töltik. A megmérettetésen hat csapat vesz részt, amelyek két hármas csoportban küzdenek meg egymással. A szombati csoportmérkőzéseket követően a két első helyezett automatikusan az elődöntőbe jut, a második, valamint a harmadik együttesek pedig keresztbejátszással döntik el, hogy ki küzdhet meg a fináléba kerülésért. A helyosztókra hétfőn kerül sor, az 5-6. helyért nem lesz mérkőzés, a bronzcsata, valamint a döntő zárja majd a viadalt. A csapatok 2X30 perces mérkőzéseket játszanak egymással, azonos pontszám esetén első körben az egymás elleni eredmény dönt, ha ez döntetlen, akkor a gólkülönbség, ezután a több rúgott gól, a Fair Play-helyezés, végül pedig sorsolás útján határozzák meg a továbbjutót.

A két csoport:    

A csoport: Juventus; Ticino régió válogatottja (svájci); Pordenone

B csoport: Tavagnacco; Illés Akadémia-Viktória; Treviso

Lányaink szombaton 11-kor a Trevisóval, majd este fél kilenckor a Tavagnaccóval játszanak. A folytatás az eredményektől függ.

Az észak-olaszországi tornára utazó csapatunk játékoskerete: Csáki Eszter, Csejtei Emília, Farkas Boglárka, Farkas Lorett, Gyócs-Németh Cintia, Hajdú Panna, Harangi Lili, Kleinert Petra, Márk Szilvia, Mesterházy Ivett, Németh Zonga, Pintér Tekla, Simon Enikő Laura, Szabó Fanni, Szabó Liliána Mária, Bukor Zoé, Ceglédi Boglárka, Csarnai Zita, Csombor Luca, Mészáros Dorina, Nagy Barbara, Spilenberg Maja.