Nyolcszor itthon, háromszor idegenben

Nyolcszor itthon, háromszor idegenben

A szombat a legsűrűbb: kilenc mérkőzést játszanak korosztályaink.

Az U19-eseink hét edzésen vesznek részt a héten, és szombaton 10 órakor a DVSC-DLA együttesét fogadják. Horváth Rudolf és Horváth András tanítványai az U19-es bajnokság „A” csoportjában a hetedik helyen állnak, míg a Kisloki a hatodik. Még szeptemberben találkozott a két csapat, akkor a cívisvárosban mi nyertünk 3–0-ra.

A legidősebb leánykorosztályunk hétfőn és kedden, valamint csütörtökön és pénteken fog edzeni. Urbán Anett és Tebeli György csapata szerdán a szegedi KÉSZ-Szt. Mihály FC-t fogadja egy őszről elhalasztott meccsen. Szombaton Budaörsön vár újabb bajnoki az együttesre.

Sátori Barnabás és Szűcs János hétszer vezényel edzést. Az U17-esek a „B” csoport éléről várják a szombati meccset, amikor délben, hazai környezetben a 6. helyen álló Újpestet fogadják majd.

Az U16-os korosztályunk ugyancsak hét alkalommal jelentkezik edzésre. Kovács László és Nagy József tanítványai Budapestre utaznak, és szombaton délben a négy hellyel előrébb levő MTK vendégei lesznek. Ősszel, ugyancsak a kék-fehérek pályaválasztása mellett 3–2-re a mieink nyertek.

Hétfőtől-csütörtökig tart edzést Ferencsik Evelin és Győrffy Mátyás. Az U16-os lányok pénteken 11 órakor játszanak itthon a Péccsel. Van miért visszavágni, ugyanis szeptemberben a piros-feketék 2–0-ra nyertek.

Fontos találkozó vár az U15-öseinkre. Németh Richárd és Körhöcz György öt tréninget tart a szombaton 14 órakor kezdődő Illés Akadémia–Pécsi MFC-találkozó előtt. Pécsett mi bizonyultunk jobbnak, 4–1-re nyertünk.

Az U14-esek ötször edzenek. Catalin Azoitei és Tóth Zsolt csapata szombaton 16 órakor látja vendégül a mecsekaljaiakat. Az őszi összecsapás során a PMFC 5–0-val tartotta otthon a három bajnoki pontot.

Gődér Brigitta és Tóth Alexandra U14-esei szerda kivételével minden nap tréningeznek, majd szombaton Sopronba buszoznak, ahol 11 órakor játszanak majd. Ősszel 6–1 volt az eredmény, ide.

Csúcsrangadó vár az U13-as korosztályunkra. Az eddig 100%-os Illés Akadémia az öt ponttal kevesebbet gyűjtő ETO FC Győrt fogadja. Szűcs János és Varga Roland együttes öt edzéssel készül a szombaton 10 órakor kezdődő találkozóra.

Tizenkét meccsből 31 pontot gyűjtöttek a mieink, míg tizenegyből harmincat az ETO – azaz, az U12-es bajnokságban is óriási csata várható a két zöld-fehér csapat derbijén. Takács Csaba és Nagy László együttese szombaton 11.30 órakor kezdenek hazai pályán.