Nyolc korosztály számára megindul a bajnokság

Nyolc korosztály számára megindul a bajnokság

Az első ellenfeleink a pontvadászatokban az MTK, a Vasas, a Honvéd-MFA, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és az FC Hatvan.

A Horváth Rudolf és Horváth András vezette U19-es csapatunk négyszer edz hétfőtől-csütörtökökig, majd pénteken 13 órakor az MTK ellen kezdi meg a bajnokságot. A találkozó helyszíne a budapesti Lantos Mihály Sportközpont lesz.

Hatszor jelentkeznek edzésre a fiúk Kovács Lászlónál és Nagy Józsefnél. Az U17-esek szombaton kezdik meg a pontvadászatot a Vasas vendégeként.

Négy tréning vár az U16-osokra. Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai pénteken, Budapesten, a Honvéd-MFA ellenében indulnak neki a 2021/2022-es szezonnak.

Öt edzés után a legtávolabbi túra az Illés Akadémia U15-ös csapatára vár. A Sátori Barnabás és Varga Roland vezette együttes Szegedre utazik pénteken, és másnap játszik a Tisza-parton.

Felkészülési- és bajnoki meccs is lesz az U14-esek heti programjában. Kedden 18 órától hazai környezetben fogadjuk vendégül a stájerországi JAZ GU Süd együttesét, míg pénteken „mega-ütközettel” indul a bajnokság, hiszen a Honvéd vendégei lesznek Szűcs János tanítványai.

Nagy László hétfőn, csütörtökön és pénteken tart edzést az U13-asoknak. Emellett kedden hazai környezetben a szlovéniai NS Mura lesz a zöld-fehérek ellenfele.

Az U12-esek is játszanak egyet a muravidékiekkel (ugyancsak kedden 16 órától), majd pénteken Hajdúszoboszlóra utazik a társaság, és a hétvégén a korosztályuk számára kiírt Future Cup-on vesz részt Tóth Zsolt együttese.

Faggyas Milán és Vargovics Zsolt U11-esei szintén megmérkőznek az NS Murával (ez is kedd, 16.00), majd pénteken Csehországba utaznak, ahol a hétvégén megrendezésre kerülő Visegrádi Kupán vesz részt az együttes. Az eseményen a hazaiak mellett szlovák és lengyel csapatokkal küzdhet meg a Magyarországot képviselő szombathelyi gárda.

Biegner Dániel és Somfalvi Péter U10-esei, valamint Hujber Gábor és Balogh Bence U9-esei szombaton Felsőpulyára buszoznak (Oberpullendorf), ahol a hagyományos Seat Kneisz Cup résztvevőiként szállnak csatába a díszes serlegért.

Pados József és Nagy Zoltán U8-asai, és a Szabó Róbert-Csikortás Dávid edzőpáros U7-esei három-három alkalommal edzenek a héten.

Elkezdődik a bajnokság a lányok számára is. Tebeli György U19-esei csütörtökön játszanak az FC Hatvan vendégeként, míg Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin U17-esei, és a Luki András-Kollár Panna szakmai stáb vezette U15-ösök pénteken látják vendégül az FC Hatvan csapatát.