Nyolc gól, számunkra kedvező elosztásban

Nyolc gól, számunkra kedvező elosztásban

Főként támadásban jeleskedve 5–3-ra győzte le U19-es csapatunk a Vép VSE megyei I. osztályban szereplő felnőtt együttesét.

Illés Akadémia U19 – Vép VSE 5–3 (4–1)
Illés Aka. U19.:
Molnár-Végh – Halász, Kozári, Váncsa – Mayer, Bonyhárd, Zsédely, Stifter – Udvardi, Tama G., Pruska. Cserék: Pataki R. – Kovács B., Kovács P., Frák, Mozsár, Szvoboda. Vezetőedző: Horváth András.
Gólszerzők:
Bonyhárd (24., 1–1), Tama G. (31., 11-esből, 2–1; 43., 4–1), Halász (42., 3–1), Zsédely (85., 5–3)

Határozottan jó iramban kezdtek akadémistáink és már a 4. percben kis híján megszereztük a vezetést, ám Mayer Gergő beadása után Tama Gergő fejese a keresztlécen csattant. A 20. minutumban viszont teljesen váratlanul a vépiek kerültek előnybe, akik egy közeli fejesből találtak a kapunkba. Sokáig azonban nem örülhettek, mivel Bonyhárd Attila még az első félóra vége előtt egalizált. A 31. percben pedig már a mieink vezettek, mivel Tama Gergő gólra váltotta a saját maga által kiharcolt büntetőt. A félidő végjátékában pedig két újabb találatot értek el Horváth András tanítványai: előbb Udvardi Ádám szögletét követően Halász Martin bombázott a hálóba, majd pedig Pruska Dániel passza után Tama Gergő alakította 4–1-re az állást.

A második játékrészt viszont a vendégek kezdték jobban, akik a 48. percben előbb feljöttek 4–2-re, aztán a 74. minutumban már csak egy gól volt a hátrányuk, mivel eredményesen zártak egy villámgyors kontrát. Szerencsére a zárszót mi adtuk: Zsédely Bence nem sokkal a lefújás előtt állította be az 5–3-as végeredményt.

A szombati kemény meccs után a játékosaink lábában benne maradt az az iram, amit az izraeli gárda diktált. Azt gondoltam, hogy fáradtabbak lesznek a srácok, de fizikálisan nagyon rendben voltak végig a mérkőzésen. Örülök, hogy sikerült öt gólt elérnünk, ám a semmiből tudtunk hármat kapni. A védekezésünkön javítanunk kell. Mindenki a megfelelő mennyiségű játékpercet kapta, ráadásul sérülés mentesen játszottuk le a meccset. Így teljes kerettel tudunk menni az ausztriai mini edzőtáborozásra

– nyilatkozta a mérkőzést követően Horváth András vezetőedző.