Nyertek az U15-ösök

Nyertek az U15-ösök

A korosztályos I. osztályú labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában az Illés-Haladás U15-ös csapata 1-0-ra legyőzte a Kecskemétet.

U14

Illés-Haladás–Kecskemét 1-2 (0-0). – Illés Akadémia, vezette: Szvorda.
Illés-Haladás: Pataki (Olasz) – Nagy R., Varga D. (Frák), Szvoboda, Papp Cs., Mozsár (Stifter), Fábiánkovits, Somfalvi, Mohos (Kovács B.), Udvardi, Varga O. Edző: Noé Dávid.
A szombathelyiek motiváltan léptek pályára, de rengeteg helyzetet kihagytak, emellett labdabirtoklásban és védekezésben is sokat hibáztak, rossz döntéseket hoztak. Gólszerző: Fábiánkovits.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 62 pont, 2. Puskás Akadémia 61, 3. Vasas Kubala Akadémia 60, … 8. Illés-Haladás 57.
28. forduló, szombat, 14.00: Illés-Haladás–MTK.

U15

Illés-Haladás–Kecskemét 1-0 (0-0). – Illés Akadémia, vezette: Horváth Á.
Illés-Haladás: Simon – Bogdányi, Várnai, Szabó B., Bolla, Kállai, Tama (Muzsi), Kovács P. (Horváth K.), Pataki (Németh Á.), Miszori, Horváth J. Edző: Sipos Norbert.
Jól kezdték a mérkőzést a hazaiak, majd a fizikális fölényben lévő kecskemétiek átvették az irányítást. Ám gólt a szombathelyiek szereztek, akik a szünet után jobban is futballoztak ellenfelüknél. Noha a hazaiak játéka hagyott kívánnivalót maga után, a szombathelyiek megszerezték a három pontot. A következő fordulóban már nem Sipos Norbert irányítja a szombathelyieket, a tréner ezúton is szeretné megköszönni volt csapatának a közös munkát. Egyelőre nem tudni, ki váltja Sipost a kispadon. Gólszerző: Tama.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 72, 2. Honvéd 62, 3. MTK 52, … 11. Illés-Haladás 31.
28. forduló, szombat, 12.00: MTK–Illés-Haladás.
Az U16-os és U17-es bajnokságban nem rendeztek fordulót az elmúlt hétvégén.

U19

Honvéd Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás 2-1 (0-1). – Budapest, vezette: Varga Gy.
Illés-Haladás: Bokor – Nyíri, NYÁRI, Halmai (Balogh F.), Doktorics (Jakab), Tóth M. (Molnár T.), TÓTH GÁBOR, Füleki, Bolla, Szekér (Bognár), Kiss Á. Edző: Németh Szabolcs.

Két ellentétes félidőt hozott a találkozó. Az elsőben a szombathelyiek domináltak, beszorították ellenfelüket, és megszerezték a vezetést. A másodikban viszont fordult a kocka, a játék képe alapján a fővárosiak megérdemelten egyenlítettek. A hajrában pedig a győztes gólt is megszerezték. A meccs összképe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Gólszerző: Bolla.
A bajnokság állása: 1. MTK 53, 2. Honvéd 49, 3. Debrecen 41, 4. Illés-Haladás 35.
26. forduló, szombat, Lukácsháza, 12.00: Illés-Haladás–MTK.

                                                  Bolla Gergő szerezte az U19-es csapat találatát