U14-es és U15-ös döntetlen

U14-es és U15-ös döntetlen

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokságok legutóbbi fordulóiban az Illés Akadémia-Haladás U14-es és U15-ös együttese is döntetlent játszott.

U14
Kaposvári Rákóczi–Illés-­Haladás 2-2 (0-1). – Kaposvár, vezette: Erdelecz.
Illés-Haladás: Olasz – Stifter (Kovács B.), Nagy R., Szvoboda, Bolla, Papp Cs. (Varga D.), Frák, Bonyhárd (Mohos), Fábiánkovits, Somfalvi, Udvardi (Varga O.). Edző: Noé Dávid.
A rendkívül motiváltan pályára lépő vasiak az első félidőben góljuk mellett négy százszázalékos helyzetet is elhibáztak, esélyt sem adtak ellenfelüknek. Szünet után is a vasiak domináltak, de hibáikat könyörtelenül kihasználták a kaposváriak, így biztos győzelem helyett döntetlennel kellett hazatérniük. Gólszerzők: Fábiánkovits, Somfalvi.
27. forduló, szombat, 14.00: Illés-Haladás–Kecskemét.

U15
Kaposvári Rákóczi–Illés-­Haladás 1-1 (0-1). – Kaposvár, vezette: Cservölgyi.
Illés-Haladás: Simon – Bogdányi, Szabó B., Tama (Várnai), Iván, Kovács P. (Vigh), Pataki (Németh Á.), Miszori, Horváth J., Horváth K. (Knizs), Kállai. Edző: Sipos Norbert.
Küzdelmes, változatos mérkőzésen született meg a döntetlen. Gólszerző: Horváth K. Kiállítva: Iván (78.).
27. forduló, szombat, 14.00: Illés-Haladás–Kecskemét.

Az U16-os és U17-es bajnokságokban az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót.
 

U19
Illés-Haladás–Ferencvárosi TC 1-4 (0-1). – Illés Akadémia, vezette: Erdélyi.
Illés-Haladás: Kiss Á. – Bognár, Nyíri, Nyári, Halmai, Doktorics (Balogh F.), Illés (Molnár T.), Tóth-Gábor, Füleki, Bolla (Telinger), Szekér. Edző: Németh Szabolcs.
A szombathelyiek rossz napot fogtak ki, nem azt a játékot nyújtották, mint amire valójában képesek – és a kapu előtt sem sikerült semmi. A ferencvárosiak viszont könyörtelenül kihasználták a hazaiak hibáit. A győzelmet jobban akaró csapaté lett a három pont. Gólszerző: Tóth-Gábor.
25. forduló, szombat, 11.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

                    Tóth-Gábor Kristóf szerezte az U19-es csapat gólját