Nyerni akarok egy magyar kupaaranyat is

Nyerni akarok egy magyar kupaaranyat is

A Haladás-Viktória FC játékosai közül ketten, Gődér Brigitta és Feketevízi Tímea éppen a kupadöntős vetélytárstól, az ETO-tól igazoltak Szombathelyre.

Ráadásul előbbi, az Illés Akadémián edzőként is dolgozó, román válogatott védő játszott is a győri csapatban a 2017-es kupadöntőben.

Igen, nekem is szinte az első gondolatom ez volt, amikor kiderült, hogy az ETO-val találkozunk a kupadöntőben. Eszembe jutott az az öt évvel ezelőtti mérkőzés, de rögtön az is, hogy akkor egészen más volt a „felállás”, szinte esélytelenként mentünk a Hidegkuti Stadionba, és sokan közülünk talán a kelleténél jobban meg is illetődtek a téttől. Most azt gondolom, a két csapat hasonló eséllyel lép majd pályára és apróságok dönthetnek. A mi csapatunk nagyon jó szériában van tavasszal és ebben Székely Tibornak legalább akkora szerepe van, mint a játékosoknak. Valamennyi mérkőzésre megtalálta azt a játékot, amivel sikert érhetünk el és mi, az eredményességnek, valamint annak köszönhetően, ahogy megtalálta a közös hangot, amilyen emberi velünk, maximálisan hiszünk a Mesterben. Sokat változott a Haladás-Viktória az elmúlt egy évben. Természetesen nem azt mondom, hogy nem lehetnénk, illetve leszünk még jobbak, de most a rutinosabb csapattagok és a tehetséges, de már mélyvízbe dobott fiatalok nagyon jól összegyúrt, egységes közösséget alkotnak. Ebben óriási szerep jut az akadémiának is. Én Romániában nyertem már egy országos kupát, szeretnék mellé akasztani egy magyar aranyérmet is. Már csak azért is, hogy kitűzhessem az új célt, a bajnoki aranyat…

Nyitókép forrása: www.eto.hu