Női U17-es csapatunk nem tudta folytatni jó sorozatát

Női U17-es csapatunk nem tudta folytatni jó sorozatát

Győrffy Mátyás csapata 0–2-ről még talpra állt Szegeden, de a hajrában a St. Mihály FC lőtt győztes gólt.

St. Mihály FC U17 – Illés Akadémia-Viktória U17 3–2 (2–1)
Illés Aka.-Viktória U17:
Kocsi P. (Spilenberg M., 46.) – Németh Z., Farkas B. (Bukor Z., 46.), Nagy B., Szabó F. – Kleinert P. (Czuczai M., 46.), Harangi L., Hajdú P., Stadler K. (Csarnai Z., 70.) – Gyócs-Németh C., Csombor L. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerzők: Gyócs-Németh C. (31., 2–1), Csombor L. (70., 2–2)

A futballmérkőzés soha nem korlátozódik a pályán töltött 90 percre. Sok összetevő van – az idegenbe utazástól a várakozással töltött időig, a koncentrációig – amelyet ugyanúgy tanulni kell, mint a játékelemeket: bizonyosak lehetünk benne, hogy akadémistáink ezt mind el fogják sajátítani.

A St. Mihály FC elleni találkozón ugyanis – különösen az első félidőben – nem játszottunk jól. A hazaiak Gyémánt Karina két találatával a játékrész közepére kétgólos előnyt szereztek, mi pedig jószerével csak futottunk az eredmény és az ellenfél után. Gyócs-Németh Cintia góljával szépítettünk, nyílttá téve a második negyvenöt percet.

A második félidőben jobban futballozott csapatunk, többet mutatott abból, amit tud, sikerült is – Csombor Luca révén – egyenlíteni. A hajrában mindkét csapat szerzett egy-egy gólt, de a játékvezető csak a hazaiakét ítélte szabályosnak.

Nem sikerült az első félidő, rosszul játszottunk, nem tudtuk lereagálni az ellenfél gyorsításait. Szinte nem is beszélhetünk labdabirtoklásról ebben a negyvenöt percben. A második játékrészre már „megérkeztünk”, jobb lett a játékunk, de összességében a St. Mihály jobb volt a mezőnyben, mi, főként a találkozó első felében mutatott teljesítményünk miatt, nem érdemeltünk pontot

– értékelt Győrffy Mátyás.