NIKE CUP 2011.május 7-8.FELCSÚT!Veretlenül az 5.helyen!Rácz Barni a legjobb játékos!lsd.Fotó

NIKE CUP 2011.május 7-8.FELCSÚT!Veretlenül az 5.helyen!Rácz Barni a legjobb játékos!lsd.Fotó

A torna A torna legjobb játékosának a kiváló teljesítményt nyújtott Rácz Barnabást (Illés Akadémia, Szombathely), legjobb kapusának pedig az ígéretesen védõ Ordasi Gergõt (FTC) választották.

Elsõ nap eredményei:

Vasas Akadémia-Illés 1:1

Illés-Szolnk 5:0

Szolnok-Vasas 0:0

Továbbjutás csoportelsõként. 

Premier-kupa:

Premier-kupa: MTK-Illés Akadémia és Honvéd-FTC párharc az elõdöntõért

 

A Nike által szervezett Premier-kupa Felcsúton zajló országos döntõjében a szombati napot követõen kialakult a negyeddöntõ nyolcas mezõnye, illetve párosítása. Az elõdöntõbe jutásért vasárnap a Honvéd a Ferencvárossal játszik, az MTK pedig a klub közelmúltbeli kiválóságának, Illés Bélának a nevét viselõ szombathelyi akadémiával. A házigazda Puskás Akadémia a Gyõr ellen lép pályára, míg a csoportelsõként azonnal nyolcba kerülõ Pécsre a Vasas vár.

 

Küzdelemben ezúttal sem volt hiány Felcsúton, és a neheze még csak vasárnap vár a versenyben maradtakra

A mai napon tizenhat mérkõzést rendeztek meg, a mezõny kiegyenlítettségére és magas színvonalára jellemzõ, hogy a csoportkör tizenkét összecsapása közül nyolc döntetlennel zárult, és csupán egyetlen klub, a Debrecen távozott szerzett pont, illetve gól nélkül.

Nike Premier Kupa: Nyugat-Magyarországi Regionális Döntõ

 

Tapolca- Idén Tapolca adott otthont a Nike Premier Kupa nyugat-magyarországi regionális döntõjének, melyet április 9-én rendeztek meg a Balaton-parti városban.

A viharos idõjárás ellenére nagyon színvonalas, küzdelmes mérkõzéseket láthattak a rendezvényre nagy számban kilátogató szülõk, hozzátartozók és érdeklõdõk. A tét a magyarországi döntõbe jutás volt.

A nagyon jól sikerült csoportsorsolások alapján már várhatóak voltak az izgalmak, hiszen az A csoportba a PMFC, a Videoton, az Illés Akadémia és a Zalaegerszegi TE, a B-be pedig a Szekszárd, a Gyõri ETO, a Kaposvári Rákóczi és a Puskás Akadémia fiataljai kerültek.

Az idõjárás miatt nem egyéni teljesítményeken, hanem inkább a csapategységen múltak a továbbjutások. Mindkét csoportgyõztest meg tudták szorítani a csoportmérkõzések során, amely azt jelentette, hogy a másodikok és harmadikok csatái is izgalmat hoztak. A csoportokat az U-15-ös nyugati kiemelt bajnokság elsõ és második helyezett csapatai nyerték meg (Illés Akadémia, Puskás Akadémia), a többi továbbjutó pedig a Gyõri ETO és a PMFC csapatai lettek. Elõbbi a ZTE ellenében, utóbbi a Rákóczi ellen jutott tovább.

A csoport: Videoton, PMFC, Illés Akadémia, ZTE

Mérkõzések: Videoton – PMFC: 0-1; Illés Akadémia – ZTE: 0-0; Videoton – Illés Akadémia: 0-2; PMFC – ZTE 1-0; Videoton – ZTE: 0-0; PMFC – Illés Akadémia: 1-3.

Az A csoport végeredménye:

1. Illés Akadémia

2. Pécsi MFC

3. ZTE

4. Videoton

B csoport: Gyõri ETO, Kaposvári Rákóczi, Szekszárd, Puskás Akadémia

Mérkõzések: Gyõri ETO – Kaposvári Rákóczi: 3-0; Szekszárd – PFLA: 0-4; Gyõri ETO – Szekszárd: 2-1; Kaposvári Rákóczi – PFLA: 0-3; Gyõri ETO – PFLA: 0-0; Kaposvári Rákóczi – Szekszárd: 1-0.

A B csoport végeredménye:

1. Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

2. Gyõri ETO

3. Kaposvári Rákóczi

4. Szekszárd

Mérkõzések a továbbjutásért: PMFC – Rákóczi: 5-0 és Gyõri ETO – ZTE: 1-0.

Továbbjutók: Illés Akadémia, Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, Pécsi MFC, Gyõri ETO.

Minden résztvevõnek, a továbbjutottaknak pedig különösen gratulálunk. Találkozunk a döntõben, májusban.

Lebonyolítás

Kiírás