Nemzetközi U11-es mini torna az Illés Akadémián

Nemzetközi U11-es mini torna az Illés Akadémián

A Fehérvár FC mellett két osztrák csapatot láttunk vendégül.

Az Illés Akadémia meghívására a Fehérvár FC, a bécsi Flyeralarm Admira és a gráci GAK vett részt a négycsapatos minitornán. Minden csapat egyszer játszott mindenkivel, a játékidő 1X30 perc volt. A mérkőzéseket a Bozsik tornákon megszokott szabályok szerint játszottuk.

Joó Bálint a Hende Noel, Guba Gál – Papp Olivér, Rajos Ádin, Novák Benett, Molnár Bálint, Sömenek Bálint, Dávid Marcell, Angler Noé, Vigh Olivér, Németh Botond, Dominek Ádám, Lukács Roland, Tombor Ádám összeállítású kerettel dolgozott.

Egy újabb nagyon hasznos tornán vagyunk túl! Kiváló ellenfelekkel szemben mutathattuk meg tudásunkat. Az első két találkozón felszabadultan, kreatívan, kezdeményezően futballoztunk mind védekezésben, mind támadásban. Kellően agresszívak voltunk, nagyon jó mentalitással játszottunk. A harmadik mérkőzés első felében több volt a hiba a játékunkban, amiket ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Ekkor hiányzott belőlünk az első két mérkőzésen mutatott bátor játékfelfogás. Azt gondolom, hogy nagyon tanulságos volt a mai torna, az ilyen találkozók nagyban hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, újabb értékes tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak

– mondta Joó Bálint.