Mesterházy mesterhármasával győzelem Pozsonyban

Mesterházy mesterhármasával győzelem Pozsonyban

A fiatalokkal teletűzdelt U19-es csapatunk kétgólos hátrányból fordítva 6–4-re nyert a Slovan Bratislava otthonában.

SK Slovan Bratislava U19 – Illés Akadémia-Viktória U19 4–6 (4–4)
Illés Aka.-Viktória U19:
Francsics – Nagy Cs., Németh N., Szabó L., Stadler – Bukor – Kleinert, Mesterházy – Kaszap – Gyócs-Németh, Csombor. Cserék: Doncsecz, Polovics. Vezetőedző: Tebeli György.
Gólszerzők: Mesterházy (14., 76., 82.), Gyócs-Németh (15.), Kaszap (29.), Csombor (43.)

Harmadik felkészülési mérkőzésén is győztesen hagyta el a pályát Tebeli György együttese, akinek az utolsó pillanatban több sérülés és betegség is megnehezítette a dolgát. Már a 8. percben 2–0-ra vezetettek a hazaiak, de kevesebb mint 10 perc alatt sikerült egyenlíteni, majd a jól működő szerkezetváltásnak köszönhetően megfordítani az eredményt. Góljainkra ellenfelünk még a szünet előtt rendre válaszolni tudott, így 4–4-es állással vonulhattak pihenőre a csapatok. A fordulás követően rendeztük védekezésünket és a második játékrészt kapott gól nélkül lehozva, Mesterházy Ivett további két találatával magabiztosan győztünk.

Tizenhárom játékossal vágtunk neki a mai találkozónak, de nagyon elégedett a vagyok a lányok hozzáállásával, végig motiváltak voltak. Igaz, a mérkőzés végére megfogyatkoztunk és tíz emberrel fejeztük be a meccset, de örülök, hogy komolyabb sérülés nem történt. Dicséret illeti a fiatalokat, különösen Doncsecz Annát és Bukor Zoét, de Mesterházy Ivett triplája mellett sem mehetünk el, aki kiemelkedő teljesítmény nyújtott. Nagy gratuláció az akadémiának, hogy egy ilyen fiatal brigáddal is, hat gólt rúgva megvertük a Slovan Bratislava U19-es csapatát

értékelte a mérkőzést Tebeli György vezetőedző.