Nemzetközi tornákon játszik az Illés Akadémia öt korosztálya

Nemzetközi tornákon játszik az Illés Akadémia öt korosztálya

Siófok, Gabersdorf és Diósförgepatony lesznek a hétvége úti céljai.

Ha Pünkösd, akkor nemzetközi torna-hétvége! Öt korosztályunk is útra kel, közülük négy külföldre tart.

A Szabó Róbert vezette U7-es csapatunk a felvidéki Diósförgepatonyba (Orechová Poton) utazik szombaton, ahol a Bogy Cup küzdelmein vesznek részt. A tornán 25 csapat indul: a szlovákok mellett csehek és magyarok. Az Illés Akadémia a D-csoportban játszik majd, ellenfeleink a cseh FC Zbrovojka Brno, a szlovákiai Szenc (MSK Senec), a pozsonyi Petrzalka, és a Besztercebánya (MFK Dukla Banská Bystrica) lesznek.

A dél-stájerországi Gabersdorfba buszozik az Illés Akadémia U9, U10 és U11. A középső korosztályunk vasárnap játszik, az U9 és az U11 szombaton. A Hujber Gábor vezette legfiatalabbak a B-csoportba kerültek. A horvát NK Slaven Belupoval, az osztrák Vulkanlanddal és a szlovén NK Mariborral csapnak majd össze.

Biegner Dániel U10-esei szintén a B jelű négyesben kaptak helyet. Ők a helyi USV Gabersdorffal, a kelet-stájer Fölöstömmel (SK Fürstenfeld) és az SV Justiz Kids II-es csapatával mérik össze tudásukat.
A Faggyas Milán irányította U11 szintén a B-kvartettben szerepel, méghozzá három stájer csapat ellen: USV Deutsch Goritz, NWM Kapfenberg és SV Gralla.

Az Aradról nemrégiben hazatérő Illés Akadémia U15 a Balaton-partot veszi célba! Ellenfeleik a szombati napon a pozsony-vereknyei SK Vrakuna, az ukrán Champion Kijev, Rukh Lviv és Csernomorec Ogyessza együttesei lesznek. A Balaton Trophy elnevezésű tornán a mérkőzések 40 percig tartanak: a csoportmeccsek után dől el, hogy milyen program is vár Sátori Barnabás és Varga Roland tanítványaira vasárnap.