Nem tudott visszavágni az U14

Nem tudott visszavágni az U14

Az őszi meccs után most is a keleti csapat győzött.

Várda LA U14 – Illés Akadémia U14 3–1 (2–0)
Illés Aka. U14: Tama – Abért, Mayer, Blum, Kelemen (Szijjártó Áron, 41.) – László (Bécsy, 56.), Palkó, Németh R. (Rózsa, 73.) – Őri (Takács D., 73.), Szijjártó Ábel, Meskó. Edző: Catalin Azoitei.
Gólszerző: Meskó (64., 3–1)

Kifejezetten rossz talajú pályán játszottunk a középmezőny elejéhez tartozó kisvárdaiak vendégeként. Nem igazán tudtunk sem ehhez, sem a hazaiak erőszakos játékához idomulni, így az első félóra végére kétgólos előnyt épített fel a Várda. Ezek után a célunk az volt, hogy az ütközéseket próbáljuk elkerülni, gyorsítottunk is a játékunkon, de ehhez a típusú futballhoz még több rutinra van szükség. A támadásaink, az ehhez szükséges mozgások megvoltak, gólt is sikerült szerezni, de ez ma pontot nem tudott eredményezni.

Az első 15 percben nem úgy kezdtünk, ahogy ahhoz az elmúlt 5-6 mérkőzésen hozzászokhattunk. Sajnos kaptunk egy elkerülhető gólt – tulajdonképpen mi ajándékoztuk azt nekik. Alapvetően készültünk az ívelős futballjukra, mégis szünetre 2–0 volt oda. Felállási formációt változtattunk a második félidőre, így igyekeztünk visszajönni az eredményt illetően. Egy szögletet követően újabb gólt kaptunk, úgy tűnt, lassan reagáltuk le a szituációt. Ezt követően letámadtuk a hazaiakat, szépen játszottunk, volt némi veszély a játékunkban, mi futballoztunk, gólt rúgtunk. Fizikálisan nagyon erősek voltak a hazaiak, de két év múlva nem lesz ekkora különbség a meglátásom szerint.  Ha ilyen felfogásban és akarással játszunk, akkor tudunk Győrben meglepetést okozni

– mondta a találkozót követően Catalin Azoitei .