Nem töltöttünk, csak tüzeltünk

Nem töltöttünk, csak tüzeltünk

Az egész őszi szezon leggólgazdagabb mérkőzésén Edzőink 9–5-re verték a 1919 Sport Pub együttesét.

A városi kispályás bajnokság A-csoportjának első fordulójában, egészen pontosan szeptember 8-án csak óriási küzdelemben tudtuk 4–2-re legyőzni Halmos Mátéékat, így most sem számíthattunk könnyű mérkőzésre. Ezt igazolta is az a tény, hogy az ellenfél már a 4. percben megszerezte a vezetést. Erre aztán parádést választ adtak a mieink: Halmai Ramon kettő, míg Havasi Márton és Szabella Olivér egy-egy találatának köszönhetően a 10. perc végén már Edzőink mentek 4–1-re.  Ezzel azonban még korántsem volt vége a gólfesztiválnak, ugyanis pillanatokon belül feljött az ellenfél 4–2-re. Ennek azonban nem sokáig örülhettek, mivel az ihletett formában futballozó Hava és Ramon vezérletével az első félidő végéig még háromszor vettük be a kapujukat. A góljaink közül Oli kettőt, míg Faggyas Milán egyet vállalt magára, így a szünetben 7–2 volt a javunkra. A teljes igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Németh Gábor pár nagy védése, valamint némi szerencse is kellett ehhez a magabiztos előnyhöz.

A második játékrészt is Gaca nagy hárítása vezette be, ám a 36. percben már ő sem tudott segíteni: 7–3-ra zárkózott a Sport Pub. Ezt követően Fazekas Norbi és Sátori Barni blokkolt egy-egy nagyot a kapunk előtt. A 45. minutumban viszont ismét villant Ramon, és 8–3-ra alakította az eredményt. A derbi végjátékában az ellenfél még kétszer, még mi Oli révén egyszer találtunk be, így pedig a gólzivatar vége 9–5-ös Illés-siker lett.

Edzőink csapata idén még egy alkalommal lép majd pályára, még pedig november 7-én a PESZI FC ellen. Amúgy a mieink jelenleg úgy állnak a negyedik helyen, hogy csupán egyetlen pont választja el őket a dobogótól. A góllövőlistát pedig az eddig 15 találatot szerző Szabella Olivér vezeti.

Illés Akadémia Edzők – 1919 Sport Pub 9–5 (7–2)
Gólszerzők: Szabella O. (4), Halmai R. (3), Havasi M., Faggyas M.