Ismét jó játékkal rukkolt ki U13-as csapatunk

Ismét jó játékkal rukkolt ki U13-as csapatunk

Az NS Mura együttese után a hartbergi akadémisták ellen is magabiztos játékkal nyertek U13-asaink, akik 7–0-ra verték az osztrák vendégeket.

Illés Akadémia U13 – Fussballakademie Hartberg U13 7–0 (1–0, 2–0, 2–0, 2–0)
Illés Aka. U13.:
Hajba – Németh B., Orbán, Székely, Szalma – Molnár B., Fonnyadt, Magadics – Mihók, Szabó B., Módly. Cserék: Reiber, Angler B., Dobovánszky, Lakatos. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Szabó B. (3), Lakatos, Fonnyadt, Dobovánszky, Angler B.

A betegeskedő Szűcs Jánost a hartbergiek elleni mérkőzésen Takács Csaba pre-akadémiai szekcióvezető helyettesítette. A meccs az osztrák vendégek kérésére négy, egyenként 20-20 perces negyedből állt. A mieink lényegében az első pillanatoktól kezdve végig dominálni tudtak a mérkőzésen. Szinte folyamatosan az ellenfél térfelén pattogott a labda, amiben jelentős szerepe volt a határozottan jól működő letámadásunknak. Ugyan a vendégeknek volt pár gyors kontrája, ám azokat a védelmünk magabiztosan verte vissza. A támadójátékunk kombinatív volt, sokszor sikerült a széleken megbontani a hartbergiek védekezését. A hét gólunk pedig kifejezetten színes skálát mutat: volt szép akció végén elért találatunk, akadt remek egyéni befejezés, valamint mutatós átlövés is. A találataink közül Szabó Botond hármat, míg Lakatos Krisztián, Fonnyadt Zétény, Dobovánszky Ábel ás Angler Benett egyet-egyet vállalt magára.

A hozzáállással maximálisan elégedett voltam. Amit előzetesen kértünk, azt a gyerekek meg is valósították. Az iram és maga a játék is teljesen megfelelő volt. A mérkőzés remekül illeszkedett a programunkba

– fogalmazott a mérkőzést követően Takács Csaba.