Nem született találat az U15-ösök meccsén

Nem született találat az U15-ösök meccsén

A mezőnyfölényünk nem érett góllá.

Kecskeméti TE LA U15 – Illés Akadémia U15 0–0
Illés Aka. U15.: Molnár-Végh – Bonchis, Stefanich, Kopácsi Á., Koósz – Bodrogi (Csörnyei, 69.), Bolla, Horváth A. (Kopácsi B., 59.) – Baranyai (Balikó, 59.), Katona, Takács-Földes (Wolf, 69.). Vezetőedző: Németh Richárd.

A mérkőzésen szinte végig az Illés Akadémia U15-ös együttese játszott jelentős mezőnyfölényben, de ezt nem tudták Németh Richárd tanítványai gól(ok)ra váltani. Kevés alkalommal sikerült megbontani a hazaiak védekezését, és az így is adódó helyzeteket sem tudták kihasználni fiataljaink. Az utolsó negyedórában viszont fordult a kocka, és a kecskemétiek támadtak veszélyesebben. Szerencsére azonban ezen a napon az ő játékukban sem volt benne a gól.

Úgy érzem, hogy egy nyerhető mérkőzést adtunk döntetlenre. Volt négy-öt olyan lehetőségünk, melyek közül legalább egyet értékesítenünk kellett volna. Ha a széleken próbáltunk volna mögéjük kerülni, akkor valószínűleg több ziccer is adódott volna előttünk. A sebességet hiányoltam a srácok játékából, de a hozzáállásukkal feltétlenül elégedett voltam. Több minőséget kell a játékba tennünk, van még min dolgoznunk

– foglalta össze tapasztalatait a mérkőzés lefújását követően Németh Richárd vezetőedző.