Gólzáport zúdított ellenfelére az U13

Gólzáport zúdított ellenfelére az U13

Sok jó produkciót láthattunk.

Illés Akadémia U13 – Barca Academy Hungary U13 16–0 (6–0)
Illés Aka. U13.:
Tóth M. – Kiss B., Bolla Á., Molnár, Virág – Meskó, Hende, Nyári – Németh B., Klement, Tóth E. Cserék: Őri – Kálócz, Szele, Vámos. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők: Klement (3., 4., 14., 38., 41., 78.), Meskó (29, 67., 74.), Nyári (37., 62.), Hende (48., 57.), Virág (51.), Szele (54.), Tóth E. (77.)

Parádésan kezdtek Szűcs János tanítványai, ugyanis az első negyedóra végén már 3–0-ra vezettek, még pedig Klement Dávid mesterhármasának köszönhetően. Fiataljaink a folytatásban sem vettek vissza a tempóból és a szünetben már hat találattal jártak előrébb.

A második félidőt stílszerűen Klement Dávid újabb gólja vezette be, ami után szinte zsinórban jöttek a szebbnél szebb találatok. A korosztályos bajnokságban is remeklő U13-as csapatunk végül szabályos gólfesztivált rendezve 16–0-ra nyerte meg a mérkőzést.

Hosszú idő után ez volt az első edzőmérkőzésünk, ezért is érthető volt, hogy a srácok óriási igyekezettel vetették magukat a meccsbe. Jól kezdtünk, a letámadásnak köszönhetően gyorsan lőttünk két-három gólt. Igazából, amit az elmúlt hetekben gyakoroltunk, azt szinte egy az egyben viszontláttuk a gyerekektől. Találtunk egy szögletvariációt, ami ugyan nem U13-as anyag, de a fiúk nagyon szépen végrehajtották. Gólokat is szereztek belőle. Maradéktalanul elégedett vagyok a látottakkal

– fogalmazott a találkozót követően Szűcs János vezetőedző.