Nem született gól az U19-esek meccsén

Nem született gól az U19-esek meccsén

Kihagytuk a helyzeteinket.

St. Pölten U19 – Illés Akadémia U19 0–0
Illés Aka. U19:
Kovács M. – Mayer, Kozári, Kovács B., Stifter – Kovács P., Szvoboda, Pruska – Udvardi, Tama, Horváth J. Cserék: Suzuki, Cho, Nishihiro, Mozsár. Vezetőedző: Horváth András.

A mini edzőtábor zárásaként legidősebb korosztályunk a sankt pölteni akadémiai együttessel csapott össze. A találkozó abszolút kiélezett volt, az iram egyértelműen megfelelt egy komoly bajnoki szintjének. A helyzeteket tekintve mi álltunk jobban, előttünk volt több és a nagyobb lehetőség is, ám ezek mindegyikét elrontottuk. Csereként lehetőséget kapott három, Japánból érkezett játékos is: a Fursan Hispania FC játékosai egy hónapot töltenek el az Illés Akadémián – szeretnénk abban segíteni, hogy a srácok a megszokott környezetükből kilépve, hazájuktól és komfortzónájuktól távol kipróbálhassák magukat és tehetségüket.

Sok párharccal tűzdelt, mindamellett nagyon jó iramú találkozó van mögöttünk az ausztriai edzőtábor zárásaként. Három-négy igazán nagy gólhelyzetet alakítottunk ki, sajnos azonban egyikből sem tudtunk betalálni. Helyenként jól futballoztunk: egy nyílt meccsen láttam biztató jeleket a közelgő bajnoki rajtra nézve. Az elmúlt három napnak fontos tapasztalatai vannak, örülök, hogy itt lehettünk

– értékelt Horváth András a mérkőzés után.