Nem sikerült pontot szerezni a Zalaegerszeg ellen

Nem sikerült pontot szerezni a Zalaegerszeg ellen

U14-es pre-akadémiai leánycsapatunk 4–0-s vereséget szenvedett szombat délelőtti összecsapáson.

Viktória FC U14 – ZTE FC U14 0–4 (0–1)
Viktória FC U14:
Gundinger L. – Viniczai V., Fitos K., Imre A., Babos H., Giczi L., Szélessy H., Polhammer E., Gärtner J. Vezetőedző: Tóth Alexandra.

Szomszédvári csata várt a leány U14-es bajnokság soron következő fordulóban Tóth Alexandra tanítványaira, a mieink a Zalaegerszeg együttesét fogadták. A kezdeményezést a vendégek ragadták magukhoz, mezőnyfölényben játszottak, csapatunk azonban szervezetten, egymást kisegítve védekezett, és próbált a labdaszerzések után támadásokat vezetni. A fehérmezesek egészen a 34. percig nem tudták feltörni védelmünket, ekkor egy kipattanó labdára Skoda Zora reagált leggyorsabban, így aztán a ZTE vonulhatott előnnyel a szünetre (0–1). A fordulás után is hasonló mederben folyt a mérkőzés, többet birtokolták a labdát a zalaiak, igyekeztek nyomást helyezni ránk, Skoda Zora pedig egy szélről belőtt labda után megduplázta az előnyt (0–2). A mieink energiáját szinte teljes mértékben felemésztette a védekezés, Schorm Hanna egy szép átlövésből megszerezte a harmadik vendégtalálatot, Skoda Zora pedig mesterhármast ért el, így alakult ki a találkozó 0–4-es végeredménye.

A mai mérkőzésnek úgy indultunk neki, hogy pontot szeretnénk szerezni. Sajnos két játékosunk is beteg lett a mérkőzés előtt, így csere nélkül kellett játszanunk a jó erőkből álló vendégek ellen. Az első félidőben a csapat védekezése rendben volt. A labdaszerzésekből próbáltunk a széleken előre játszani. Míg az első félidő játéka kiegyenlített volt, a második félidőre teljesen átvette az irányítást a ZTE.  Helyezkedési hibáinkból gyorsan növelni tudták az előnyüket. Pozitívum, hogy két-három játékos már meccsek óta tud kiegyenlített jó formában játszani

– értékelt Tóth Alexandra