Egy korai gól döntötte el a meccset

Egy korai gól döntötte el a meccset

A Nyíregyháza csapata a találkozó 4. percében szerzett találatával 1–0-ra nyerte meg U15-ös együttesünk elleni mérkőzését.

Illés Akadémia U15 – Nyíregyháza Spartacus FC U15 0–1 (0–1)
Illés Aka. U15.:
Tama M. – Abért B., Rózsa, Blum, Erdei – Németh R. (Abért O., 61.), László, Palkó – Sipos-Kiss (Pécskai, 46.), Liplin (Bécsy, 61.), Zsiga (Szakasics, 46.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést: előbb egy távoli lövéssel veszélyeztették a kapunkat, majd a 4. percben egy gyors támadás végén a vezetést is megszerezték. Ezt követően a mieink vették át az irányítást, és a fölényünk első sorban szögletekben nyilvánult meg. A nyírségiek viszont továbbra is veszélyesen kontráztak. Ám mivel a szünetig több találat nem esett, a félidőben 1–0 volt oda.

Térfélcsere után Zsiga Patrik 16 méteres lövését védte az ellenfél kapusa. Ezt követően pedig a csereként beálló Pécskai Levente vette át a főszerepet, aki több jó lövéssel vétette észre magát. Sajnos gól azonban egyikből sem született. A derbi utolsó pillanataiban Szakasics Péter lábában volt az egyenlítésünk, azonban ott is maradt, így a végén a nyíregyháziak örülhetettek 1–0-s sikerüknek.

Sajnos nem indult jól a mérkőzés, mivel nagyon gyorsan gólt kaptunk, ami picit meg is fogott bennünket. Ezt követően szép lassan átvettük az irányítást és a helyzeteink is megvoltak. Sajnos a kapu előtt hiányoztak a minőségi befejezések. Szerzett gól nélkül pedig nehéz pontot, pontokat szerezni. Gratulálok a Nyíregyháza szervezett játékához

– értékelte a történteket Sátori Barnabás vezetőedző.