Nem sikerült nyerni az utolsó bajnokin

Nem sikerült nyerni az utolsó bajnokin

U14-es leány pre-akadémiai csapatunk 5–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Sopron ellen.

Viktória FC U14 – SC Sopron U14 2–5 (1–3)
Viktória FC U14:
Gundinger L. – Imre A., Viniczai V., Babos H., Giczi L., Harmath R., Kovács L., Anderle M., Szélessy H., Fitos K., Gärtner J. Vezetőedző: Tóth Alexandra.
Gólszerzők: Imre A. (32., 1–3), Anderle M. (62., 2–5)

A bajnokság utolsó fordulójához érkezett pre-akadémiai U14-es csapatunk, amely a Sopron együttesét látta vendégül zárásként. A mieink jól kezdték az első félidőt, idővel azonban belerázódott a Sopron, mely három találatot is szerzett. A játékrész végén aztán ismét szebbik arcunkat mutattuk, ami ezúttal már gólban is megmutatkozott: Imre Adél módosította 1–3-ra az állást a 32. percben, mely egyben a félidei eredményt is jelentette. A fordulás után is kitartott a lendületünk, ám hasonló volt a forgatókönyv, mint az első felvonásban: feljavultak a vendégek, két perc alatt két gólt szereztek, amivel gyakorlatilag el is döntötték a három pont sorsát. A végjátékban aztán megint csak összekaptuk magunkat, Anderle Mirella révén kozmetikáztunk az eredményen, a találkozó végül 5–2-es soproni sikerrel zárult.

A vereség ellenére is gratulálok a lányoknak. A szezon utolsó mérkőzésén játszottunk talán a legjobban, sajnálom, hogy ekkora különbség lett a végére. Annak viszont örülök, hogy szép gólokat szereztünk

– fogalmazott Tóth Alexandra.