Nem sikerült lemásolni az őszi mérkőzést

Nem sikerült lemásolni az őszi mérkőzést

Női U17-es csapatunk pécsi találkozóján az első félidőben mindkét csapat egy-egy gólt szerzett, a szünet után viszont már csak a hazaiak találtak a kapuba.

Pécsi MFC U17 – Illés Akadémia-Viktória U17 2–1 (1–1)
Illés Aka.-Viktória U17:
Francsics V. (Kocsi P., 46.) – Kleinert P. (Tóth L., 82.), Németh Z., Farkas B. (Czuczai B., 82.), Ceglédi B. – Müller Zs., Giczi K. (Stadler K., 61.) – Simon E., Harangi L. (Bukor Z., 72.), Nagy B. – Csombor L. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerző: Nagy B. (37., 1–1)

Az akadémiák bajnokságában ősszel és tavasszal is két-két kört játszik a tíz csapat, azaz – szeptemberben – a mieink is jártak már Pécsen. Akkor a hazaiak egy gyors góllal előnyt szereztek, de rúgtunk rá kettőt, fordítani tudtunk. A hazai előny (a 29. percben, Turi Bori révén) ezúttal is megvolt és abban is másoltuk az őszi dramaturgiát, hogy a 37. percben Nagy Barbara egy szép góllal egyenlített.

A második félidőre azonban más lett a forgatókönyv, újra a pécsiek szereztek gólt, a mieink nem tudták megmutatni, hogy van keresnivalójuk – még úgy is, hogy a bajnoki tabella jelenlegi 2. helyezettje volt az ellenfelük.

Szinte minden mérkőzésünk arról szól, hogy ki tudunk-e lépni saját magunk árnyékából, hogy jövünk ki az egyes fordulópontokból a mérkőzésen belül. Sajnos ezeket ma nem sikerült megoldani, tompa, fásult játékot mutattunk, de szerencsére hamar lesz lehetőségünk javítani, csütörtökön már az ETO-t fogadjuk. Felemelt fejjel megyünk tovább

– mondta a találkozó után Győrffy Mátyás vezetőedző.