Nem sikerült a pontszerzés Felcsúton

Nem sikerült a pontszerzés Felcsúton

U15-ös leányaink jól küzdöttek, de nem tudtak pontot szerezni a Puskás Akadémia ellen.

Puskás Akadémia U15 – Illés Akadémia-Viktória U15 4–0 (2–0)
Illés Aka.-Viktória U15:
Spilenberg M. (Németh Zs., 70.) – Mészáros D. (Hopp K., 60.), Csarnai Z., Tóth L., Nagy B. – Alasz H., Giczi K., Bukor Z. (Czeglédi B., 50.), Lakatos L. – Sági F. (Takács M., 60.), Márk Sz. (Csombor L., 50.). Vezetőedző: Luki András.

A jó erőkből álló, akár a bajnoki címre is esélyes Puskás Akadémiánál vendégeskedett leány U15-ös csapatunk. Nehéz feladatot kaptak legfiatalabb akadémistáink, de igyekeztek becsülettel felkészülni. Elsősorban a csapatvédekezést, a mélységi passzok előli út lezárását, a játék szélekre terelését gyakorolták a héten. Amit gyakoroltak, az az első félidőben a két – egyébként elkerülhető gól ellenére – jól működött, méltó ellenfelei tudtak lenni egy most még erősebb csapatnak. Mezőnyben jól futballoztunk, ha kidolgozott gólhelyzetig, ziccerekig nem is jutottunk el.

A szünet után azonban, ahogy a játékosaink egyre inkább elfáradtak, csökkent a koncentráció és ezek az újabb hibákat a hazai csapat további két góllal büntette meg.

Nagyon hasznos mérkőzést játszottunk. Tartása volt a csapatnak, ötven percig, ha vezetett is az ellenfél, elégedett lehettem a csapatunk teljesítményével. Csombor Luca nagyon hiányzott, bízom benne, hogy ő minél előbb fizikailag is utoléri magát. A mérkőzés pozitívumai közé tartozik, hogy sok mindent viszont láttam abból, amit a héten gyakoroltunk, és talán ez most a legfontosabb. Fejlődnek a játékosok és az egyéni, illetve csapatszintű fejlődés meghozza majd a jobb eredményeket is. Ez a célunk, tanuljanak, fejlődjenek, miközben azt is látom, hogy a betegség után még nincsen a játékosoknak, illetve a csapatnak nyolcvan perces erőnléte. Szeretném hangsúlyozni, elsősorban a játékosok felé azt is, ha ennyire koncentráltan tudunk játszani, mint ahogy azt a csapat főként az első félidőben tette, akkor mindig így kell, annak más mérkőzéseken is lesz haszna

– értékelt Luki András vezetőedző.