Nem jött ki jól a gólzáporból az Illés Akadémia U12

Nem jött ki jól a gólzáporból az Illés Akadémia U12

A Slovan vendége volt az Illés Akadémia két korosztálya.

SK Slovan Bratislava U12 – Illés Akadémia U12 10–4 (1–2, 4–0, 2–1, 3–1)
Illés Aka. U12:
Hajba – Reiber, Székely, Győrvári – Módly, Szakács – Németh B., Mihók, Lakatos. Cserék: Schepanszki – Molnár B., Pék, Polgár. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Módly 3 (0–1, 1–2, 7–3), Mihók (9–4)

Pozsonyba látogatott az Illés Akadémia U12, ahol a Slovannal mérték össze erejüket a gyerekek. A 4X20 perces találkozó első negyedében még hellyel-közzel működött a védekezésünk, ám később a fizikális fölényben lévő hazaiak fölénk kerekedtek. Egy-egy kontrát ezekben a negyedekben is góllal tudtunk lezárni, de a találkozót a kék-fehérek megérdemelten nyerték meg.

Az első húsz perccel elégedett lehettem. Komoly fizikai fölényben lévő ellenféllel szemben maximálisan helytálltak a gyerekek. Ők nyomtak, de a kontráinkban mindig veszély volt, és szép akciógóllal szereztünk vezetést. Egyéni hiba után egyenlítettek a pozsonyiak, de hamar visszavettük a vezetést, és megérdemelten nyertük meg az első 20 percet. A második etapban a cserék után rengeteg hibát követtünk el, ezek mindegyikét kihasználta a Slovan, és nagy fölénnyel nyerték meg ezt a felvonást. A harmadik-negyedik negyed kiegyenlítettebb volt, az egyén hibáinkat azonban ekkor is megbüntették a hazaiak. Bántott, hogy a záró felvonásban komoly védőzónabeli pontatlanságokat vétettünk. Összességében az első 20 percet leszámítva nem tudok pozitívan nyilatkozni. Rávilágított a mérkőzés arra, hogy miben is kell fejlődnünk. Azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk, és hogy a gyerekek napról-napra jobbak legyen

– mondta a mérkőzést követően Tóth Zsolt.