Nem csak az égi áldás hullott

Nem csak az égi áldás hullott

Szabályos gólesőt rendezve 9–1-re győzte le a vendég gyirmótiakat akadémiánk U13-as csapata.

Illés Akadémia U13 – Gyirmót SE Győr U13 9–1 (2–1, 4–0, 1–0, 2–0)
Illés Aka. U13:
Hajba – Németh B., Orbán, Székely. Módly – Molnár B., Magadics, Mihók – Szabó B. Cserék: Schepanski – Lakatos, Dörnyei, Szalma, Reiber, Bock, Dobovánszky. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Szabó B. (1., 1–0; 17., 2–0; 32., 5–1; 38., 6–1; 68., 9–1), Mihók (29., 3–1; 31., 4–1), Németh B. (48., 7–1), Orbán (66., 8–1)

A lehető legjobban kezdték a meccset Szűcs János és Faggyas Milán tanítványai, ugyanis már a 25. másodpercben Szabó Botond találatával megszerezték a vezetést. A folytatásban aztán egy darabig kimaradtak a zicccereink, majd a 17. minutumban Szabó Boti duplázta meg az előnyünket. Az etap végén viszont egy kapitális védelmi hibát kihasználva 2–1-re alakították az állást a vendégek.

A második felvonásban szó szerint kiszakadt a gólzsák. Mihók Martin és Szabó Boti is kétszer-kétszer volt eredményes ebben a negyedben, így a félidőben már 6–1-re mentünk.

A harmadik etap elején kihagytunk egy büntetőt, aztán pedig egy kipattanó lasztit Németh Barnabás lőtt a hálóba, ezzel pedig már 7–1 volt ide.

Az utolsó felvonást két kapufával nyitották a mieink, aztán viszont Orbán Roland és Szabó Boti is betalált az ellenfél kapujába, így ki is alakult a 9–1-es végeredmény.

Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, mivel igen jól futballoztak. Azt gondolom, hogy minden olyan dolog kijött ma, ami az utóbbi időben bennünk maradt. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, igazából az ellenfél csak a védekezésre tudott összpontosítani. Ma a gólszerzéssel sem álltunk hadilábon, akár még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Nagyon örülök és gratulálok a gyerekeknek

– fogalmazott Szűcs János vezetőedző.