Negyedik meccse nyeretlen a Haladás

Negyedik meccse nyeretlen a Haladás

Simut Mario és Horváth Rajmund kezdett, ám a meccs hamar eldőlt.

Tiszakécskén lépett pályára a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában a Szombathelyi Haladás. Németh Szabolcs a Verpecz – Simut, Hursán, Devecseri, Németh M. – Csernik, Csilus, Sipos Z., Bosnjak – Molnár R., Horváth R. összeállítású csapatot küldte pályára. Mindez azt jelentette, hogy két Illés Akadémia-nevelés: Simut Mario Lucas és Horváth Rajmund volt a kezdőben, mellettük pedig Bosnjak Predrag az edzői kart képviselte. A Tiszakécske együttesében három korábbi növendékünk kezdett: Winkler András, Szekér Ádám és Gyurján Bence.

A 12. percben egy szöglet után szabálytalankodtunk a büntetőterületen belül, a büntetőt pedig Zamostny Balázs értékesítette. Tíz perc múlva egy labdaeladás után Gyurján Bence lódult meg és egy csel után higgadtan lőtt Verpecz István kapujának jobb sarkába, 2–0. Bő félóra után cserékkel szervezte át a védelmet és a középpályát a Hali szakmai stábja. Csilus és Sipos helyett Derekas és Csató érkeztek, így a Csernik–Hursán–Derekas–Bosnjak-középpályával játszottunk ettől fogva – de nem sokáig, ugyanis Hursán egy ütközés után lent maradt, helyére Tóth Máté érkezett. Félidőre kétgólos hátrányban vonulhatott a Haladás.

A szünetben is volt változtatás: Németh Milán helyett Lencse László érkezett, egyértelműen a támadójátékunk javítása érdekében. A 60. percben Horváth Rajmund helyzeténél nagyot védett a kécskei kapus, a kipattanót Lencse mellé lőtte. A 82. percben is közel jártunk a gólhoz: Molnár Rajmund 17 méteres szabadrúgását hárította Halasi Péter. Gólt nem tudott szerezni a Haladás, így sajnálatos módon sima vereséget szenvedtek a zöld-fehérek.

A legutóbbi négy meccsén csak egy pontot szerzett a Haladás, így a tabella második felébe csúszott hátra.