Négy góllal győzött az U12

Négy góllal győzött az U12

Továbbra is tapad az ETO-ra és a Zetére Takács Csaba együttese.

Illés Akadémia U12 – Gyirmót SE Győr U12 4–0 (2–0)
Illés Aka. U12.: Szalai-Horváth – Mórocz, Laczó, Szántó – Horváth Á., Papp M. – Horváth V., Nyári, Grádvohl. Cserék: Molnár B., Moldován. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerzők: Nyári (2), Moldován, Papp

A Kiemelt U12-es bajnokság Észak-nyugati csoportjában csütörtöktől-vasárnapig rendezik meg a 8. fordulót. Az Illés Akadémia a Gyirmótot fogadta és a találkozó középső periódusában tudták a zöld-fehérek feltörni a vendégek védelmét. Volt, hogy a kapufa is kisegítette a gyirmótiakat, ám azt nem tudták megakadályozni, hogy zsinórban negyedik győzelmét arassa Takács Csaba gárdája. A mieink hat mérkőzésen szerzett 15 pontjukkal (egy mérkőzéssel kevesebbet játszva) a harmadik helyen állnak jelenleg.

Három hiányzóink is volt ma – a feladatunk az ő pótlásuk volt. Molnár Barnabás került fel az U11-es korosztályból, míg Nyári Olivér „visszajátszott” az idősebbek közül. Meglátszott a két szervezőnk hiánya, kevésbé voltunk gördülékenyek támadásban. Összességében sok technikai hibánk volt, a kapuk előtt pedig többször rosszul döntöttünk – ezért nem tudtunk még több gólt elérni. A párharcok nagy részét megnyertük, szervezettek voltunk védekezésben, az ellenfél nem igazán tudott helyzetet kialakítani. Megérdemelten nyertünk, de maradt hiányérzetem a játékot és a gólok számát illetően. Megdicsérném Molnár Barnabást: első bajnoki meccsén jól játszott, és Nyári Olivért is, aki két góllal járult hozzá a győzelemhez

– mondta Takács Csaba a találkozó után.