A tízes nem csak lólengésben nyerő

A tízes nem csak lólengésben nyerő

Magabiztos, 10–3-as győzelmet aratott Edzőink kispályás labdarúgócsapata a pontvadászat utolsó előtti fordulójában, így már csak egyetlen pont hiányzik a bajnoki cím megszerzéséhez.

 

Csapatunk a 8. fordulóban nem lépett pályára, ugyanis az esős időjárás miatt a rendezők november 3-ra tették át az Interpapír FC elleni derbinket. A 9. körre kisorsolt meccsünket azonban sikerült lejátszani a tabella negyedik helyén álló Atlantisszal szemben.

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogyan reméltük, ugyanis már az első percekben összejött a vezetés: Szabella Olivér talált be a séi gárda kapujába. A folytatásban is Edzőink diktálták a tempót és Illés Béla duplája után már 3 góllal jártunk előrébb. A félidő hajrájában ugyan szépített az Atlantisz, ám a szünetben így is 3–1 volt ide.

Térfélcserét követően sem változott a derbi koreográfiája: szebbnél-szebb támadások végén találtunk be az ellenfél hálójába. A séiek ugyan az utolsó negyedórában még a „vészkapusos” felállással is megpróbálkoztak, ám így sem sikerült megúszniuk a súlyos vereséget: 10–3 lett a vége a javunkra.

A győzelem azt jelenti, hogy a november 3-i mérkőzésen egyetlen aprócska pont is elég lenne Kóbor László legénységének az A-csoport, azaz a legmagasabb osztály bajnoki címéhez. Az viszont előre borítékolható, hogy a mieink az Interpapír FC ellen sem elégszenek majd meg a döntetlennel.

 

Atlantisz SE Sé – Illés Akadémia Edzők 3–10
Gólszerzők: Illés Béla 4, Oross Márton 3, Szabella Olivér 3