Három góllal nyert az U13-as együttes

Három góllal nyert az U13-as együttes

Tovább menetel Szűcs János csapata.

Illés Akadémia U13 – Gyirmót SE Győr U13 3–0 (1–0)
Illés Aka. U13.:
Bosits – Kálócz, Tasnádi, Bolla, Molnár L. – Hende, Söptei, Meskó – Németh B., Klement, Tóth E. Cserék: Őri – Kiss B., Szele, Virág, Polgár. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Klement (2), Németh B.

A Kiemelt U13-as bajnokság Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában a Gyirmót SE Győr érkezett Szombathelyre. Egy hely választotta csak el egymástól a két csapatot, azonban míg a mieink egy pontot sem veszítettek eddig, addig a kék-sárgák már kétszer is kikaptak.

A találkozón végig az Illés Akadémia játszott fölényben. A labda a gyirmótiak térfelén pattogott. Sokszor csúszott hiba az utolsó passzokba, így ma háromnál állt meg a zöld-fehérek gólmutatója.

Jó képességű és szervezett ellenfél érkezett hozzánk, akik szimpatikus futballt játszottak. Ehhez párosult egy egészen kiváló kapusteljesítmény is a részükről. Már az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, de a gyirmóti hálóőr egy kivétellel mindent fogni tudott. Ezek után is mi maradtunk támadásban, jól használtuk ki a széleket – talán amiatt lehet hiányérzetem, hogy az utolsó passzok és pontos beadások hiányoztak ma. Ezt betudtam annak, hogy számunkra szokatlan időpontban játszottunk. A letámadásaink működtek, sok párharcot nyertünk, ezáltal sok labdát szereztünk. Nem vagyok elégedetlen e nehéz hét után

– nyilatkozott Szűcs János a mérkőzés után.