Mindig a győzelemre törekedtünk

Mindig a győzelemre törekedtünk

Ebben a versenykorosztályban hivatalosan nem számoltak tabellát.

Nagy László mindenre kiterjedő elemzését követően megnéztük, hogyan is szerepelt az Illés Akadémia U13 a 2021/2022-es bajnokságban. Az U13-as Észak-nyugati küzdelemsorozatba kilenc csapatot sorolt a szövetség, a mieink ellenfelei az ETO FC Győr, a Zalaegerszeg, a MOL Fehérvár, a Veszprémi FC USE, a Király SE, a Mosonmagyaróvári TE 1904, a Gyirmót és a Tatabányai SC együttesei voltak. Tizenhárom alkalommal győztünk, tizenegyszer kikaptunk: a ZTE és a Fehérvár mellett mi mondhattuk el magunkról, hogy egyszer sem ikszeltünk.

Hideg Botond mind a 24 találkozón szerepelt, míg Tóth Dénes, Angler Jákob és Moldován Levente csak egyszer-egyszer hiányzott. 22 meccse volt Szántó Nimródnak, Horváth Árminnak és Axnix Zalánnak, 21-21 pedig Laczó Bálintnak, Tasnádi Zsombornak, Bosnyák Bencének és Grádvohl Kristófnak. Hússzor szerepelt Bosnyák Botond, 18-szor Szakály Zétény, tizenhatszor Gurzó György és Marian Raul, tizenháromszor Hányi Dávid és a kapus Nagy Zsombor. 11 meccsen védett Varga Noel, nyolcszor játszott Vert Zsolt. Ősszel védte a kapunkat hét alkalommal Szalai-Horváth Alex, kétszer pedig Hajba Botond. Egy-egy meccsen kapott lehetőséget Papp Máté és Nyári Olivér.

Mindössze hétszer kaptunk sárga lapot, mindenki egyszer-egyszer: Vert Zsolt, Bosnyák Botond, Horváth Ármin, Tóth Dénes, Tasnádi Zsombor, Axnix Zalán és Moldován Levente.

A 68 gólunkat 13 játékosunk szerezte, illetve egy alkalommal egy tatabányai játékos öngólt vétett a javunkra. A házi gólkirály 15 góllal Horváth Ármin lett, őt 12-vel Moldován Levente követte, míg Bosnyák Botond 9-ig jutott. Nyolc találatot ért el Hideg Botond, hatot Grádvohl Kristóf. Négy gólt szerzett Szántó Nimród, Gurzó György és Bosnyák Bence, míg egy találat fűződik Laczó Bálint, Vert Zsolt, Marian Raul, Tóth Dénes és Tasnádi Zsombor nevéhez.