Minden játékosunk megfelelő terhelést kapott

Minden játékosunk megfelelő terhelést kapott

Csupán a mérkőzés utolsó negyedórájában került nagyobb fölénybe az osztrák gárda, addig egyenlő ellenfelük volt U16-os csapatunk.

Austria Wien U16 – Illés Akadémia U16 4–0 (1–0)
Illés Aka. U16.:
Tama M. – Bécsy, Blum, Németh R., Erdei – Palkó, Csalló, László – Bene, Abért O., Pljesovszki. Cserék: Farkas D. – Pécskai, Tóth Á., Rózsa, Zsiga, Szabó B., Szakasics. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Az első félidőben ugyan inkább a bécsiek domináltak, viszont a mieink szervezetten játszottak és jól védekeztek. A hazaiak csupán a szünet előtt néhány perccel tudták megszerezni a vezetést.

Térfélcserét követően kiegyenlített játék zajlott a pályán, a vendéglátók szinte a semmiből lőtték az újabb góljukat, amivel 2–0-ra alakították az állást. Ezt követően több ziccere is adódott Sátori Barnabás és Körhöcz György legénységének, ám ezekből nem jött össze a szépítés. A végjátékban viszont két újabb találattal magabiztossá tették sikerüket a hazaiak, akik végül 4–0-ra nyerték meg a nemzetközi felkészülési mérkőzést.

A terv az volt, hogy mindenki megfelelő játéklehetőséget, terhelést kapjon. Ez meg is valósult: valamennyi futballistánk 60 percet töltött a pályán. Az elmúlt két hétben gyakorolt dolgokat szerettük volna visszakapni a gyerekektől és ez össze is jött. Sok pozitívumot láttam. Az utolsó negyedórát kivéve elégedett is voltam a látottakkal. Kicsit azonban elfogytunk a végére. A srácok sok munkát raktak bele a meccsbe egy jó ellenféllel szemben. Hasznos edzőmeccset játszottunk

– nyilatkozta Sátori Barnabás vezetőedző.