Mindegyik negyedben betaláltunk

Mindegyik negyedben betaláltunk

Az Illés Akadémia U13 szép gólokat szerezve győzött idegenben.

Gyirmót SE Győr U13 – Illés Akadémia U13 2–7 (1–1, 0–1, 0–4, 1–1)
Illés Aka. U13:
Dudás – Majlinger, Husz, Tóth N., Lajos – Novák, Németh L., Lengyel – Baranyi. Cserék: Kovács V. – Molnár B., Boda, Bangó. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők: Majlinger (14., 1–1; 70., 2–7), Németh L. (37., 1–2; 51., 1–5), Bangó (43., 1–3; 56., 1–6), Lengyel (45., 1–4)

Megkezdődött a második kör az U13-as bajnokság Északnyugati csoportjában. Volt miért visszavágnunk a gyirmótiaknak, hiszen az első fordulóban nyerni tudtak Szombathelyen. Ám hiába kezdtünk jól, egy középpályás labdavesztés után az első helyzetüket gólra váltották a hazaiak. Nem tört le bennünket a bekapott gól, a 14. percben egy labdaszerzés után Majlinger Máté egyenlített.

A két középső negyedben teljes mértékben uraltuk a játékot, öt gólt szereztünk, rendkívül változatos formában. Labdaszerzés után, szabadrúgásból, egyéni akció végén is betaláltuk, ezzel eldöntve a találkozót. A meccset egy szépségdíjas találattal Majlinger Máté zárta le: kapásból lőtt a léc alá, kialakítva a 7–2-es végeredményt.

Az eddigi meccseken is megvolt a futballunk, de a helyzetkihasználás többször nem működött. Ma nem csak játékban, hanem utóbbiban is előre léptünk: szép gólokat szereztünk, sok tudatos dolgot mutattuk támadásban és védekezésben is, tetszett, ahogy a labdavesztés utáni szituációkra reagáltunk. Örülök, hogy az utolsó két negyedben már önfeledten futballoztunk, de a lényeg, hogy sok minden visszajött az edzésen gyakoroltakból! Az pedig a hab a tortán, hogy mindez eredményességben is megmutatkozott. Gratulálok a srácoknak

– mondta Sátori Barnabás vezetőedző.