A térfélcsere után jöttek a góljaink

A térfélcsere után jöttek a góljaink

Gyirmóton győzött az Illés Akadémia U12.

Gyirmót SE Győr U12 – Illés Akadémia U12 0–4 (0–0, 0–0, 0–3, 0–1)
Illés Aka. U12:
Pálla – Fazekas, Németh K., Szukics, Bajzek – Török, Őri, Babos – Károlyi. Cserék: Sóvári – Giliczó, Jáger, Német. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Német (41., 0–1), Török (48., 0–2), Jáger (51., 0–3), Károlyi (66., 0–4)

Az első fordulóban 11–1-es győzelmet arattunk a Gyirmót ellen, ám az elmúlt két fordulóban a sárga-kékek ikszeltek a Veszprémmel és győztek a KSE otthonában is. Mi ezúttal jól kezdtük a mérkőzést, többször is már csak a kapussal álltunk szemben, de nem tudtunk betalálni – ez pedig fel is hozta a gyirmótiakat. Akik jó futballal többször is helyzetig jutottak el, ám ők sem tudtak betalálni, Pálla Norbert is a helyén volt! Az első 40 percben nem is született gól.

A harmadik etapot viszont góllal indítottuk! Jáger Noel tálalt mesterien Német Ádám elé, aki szép csel után betalált – azaz góllal tért vissza csapatunkba, 0–1! Nem sokkal később jogos büntetőhöz jutottak a hazaiak, azonban Pálla Norbert hárította a lövést! Ráadásul egy Károlyi Levente–Német Ádám–Török Balázs-kombináció végén utóbbi is betalált, így kettőre nőtt az előnyünk. Sőt, az 51. percben Pálla Norbert már a kanadai listára is feliratozott: mélységi indítással hozta helyzetbe Jáger Noelt, aki a kapuig gyalogolt és értékesítette helyzetét, 0–3. Az utolsó felvonásban egy labdaszerzést követően Károlyi Levente lépett ki ziccerben, kialakítva a 4–0-s Illés-győzelmet.

Annak ellenére, hogy az első etapot jól kezdtük, a kihagyott ziccerek után vérszemet kapott a Gyirmót. Fegyelmezettek voltak, szervezettek, szerettek volna visszavágni a múltkori nagy vereségért. Mentális szempontból volt olyan időszak, amikor nem néztünk ki jól, de a térfélcsere után szép akciókat vezettünk. A Holt-Rába partján a hazaiak tervezhették rutinosabban a halfogást, de kiderült, hogy mi sem műcsalival és gumibottal érkeztünk, így összességében mi horgásztunk, és nem minket fogtak ki. Örülök, hogy Német Ádám góllal és gólpasszal, Giliczó Laci pedig jó játékkal tért vissza! A gyerekeknek a térfélcsere utáni játékához gratulálok

– értékelt Tóth Zsolt vezetőedző.