Mi nyertük az U10-es magyar–osztrák-összecsapást

Mi nyertük az U10-es magyar–osztrák-összecsapást

Sikerült megvalósítani a megtervezett elemeket!

A JAZ GU-Süd látogatott Szombathelyre, így a Hujber Gábor irányította U10 velük játszott nemzetközi felkészülési találkozót. A meccs időtartam 4X20 perc volt: a mieink fölényét hozta a találkozót. Magabiztosan futballoztunk és sok gólt szereztünk, dicséret illeti a srácokat!

Mindig örülök az ilyen edzőmérkőzéseknek, hiszen a hosszú játékidő miatt van időnk gyakorolni az előre eltervezetteket. A mai napon a támadózónában való áttöréseket, kreatív megoldásokat, az üres területek bejátszását, valamint a hatékony támadásbefejezéseket tűztük ki megvalósítandó céloknak. Mindegyik elemet sikerült meccsszituációkban gyakorolni és nem csak próbáltuk, hanem a legtöbbször sikeresen is megvalósítottuk. A mai napon mindenki maximális alázattal, megfelelő mentalitással és győzni akarással állt a mai mérkőzéshez. Csak dicsérni tudom a gyerekeket, hiszen az érett játékuk ma egy sikeres mérkőzést eredményezett, a fizikálisan erős és kemény ellenfél ellen

– nyilatkozta a Baráth Olivér, Majoros Márk, Giliczó Balázs, Kovács Levente, Magyar Zalán, Farkas Dominik, Komondi Noel, Bencs Máté, Pluska Witold, Horváth Levente összeállítású keretet foglalkoztató Hujber Gábor.