Mesterházy Ivett duplájával győztek U17-es lányaink

Mesterházy Ivett duplájával győztek U17-es lányaink

Leány U17-es csapatunk harmadik mérkőzését is megnyerte és továbbra is hibátlan teljesítménnyel menetel az akadémiai bajnokságban.

Illés Akadémia-Viktória U17 – ETO FC Győr U17 3–0 (2–0)
Illés Aka.-Viktória U17: Spilenberg M. – Farkas B., Csarnai Z., Czeglédi B. (Varga Zs., 82.), Nagy B. (Lakatos L., 60.) – Bukor Z. (Gyócs-Németh C., 46.), Harangi L., Stadler K. (Czuczai M., 46.) – Csombor L. (Hopp K., 82.), Müller Zs. (Tóth L., 88.), Mesterházy I. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerzők: Mesterházy I. (7., 1–0; 90., 3–0), Nagy B. (36., 2–0)

Bár a zöld mezes vendégcsapat kezdte jobban a mérkőzést, Mesterházy Ivett találatának köszönhetően az Illés Akadémia-Viktória már a 7. percben előnyt szerzett és a folytatásban is végig kézben tartotta a találkozót. Győrffy Mátyás csapata remekül rajtolt a bajnokságban, az MTK Budapest (3–1) és a Diósgyőri VTK (5–2) után az ETO-t is legyőzte.

Az első 15-20 percben inkább az ETO akarata érvényesült, de fokozatosan vettük át a mérkőzés irányítását, kellett egy kis idő, amíg fejben is megérkeztünk a küzdelmes mérkőzésbe. Az első gólunk fordulópont volt, onnantól kezdve a mi akaratunk érvényesült. Bátrabban birtokoltuk a labdát, a második félidőben pedig az ellenfelünk veszélytelen volt a kapunkra – köszönhetően annak, hogy végig fegyelmezett játszottunk. Helyenként kissé fásultnak éreztem a csapatot, de ez egy természetes folyamat, hiszen a mögöttünk hagyott nyolc hétben sokat es keményen dolgoztak. Nagyon pozitív, hogy mentálisan fel tudtunk pörögni a mérkőzésen belül is és átlendültünk a fásultság okozta holtpontokon. Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, gratulálok a lányoknak

– értékelt Győrffy Mátyás.