Meskó Márk a második félidőben állt be

Meskó Márk a második félidőben állt be

Az Illés Akadémia növendéke a Málta ellen 0–0-ra végződő felkészülési mérkőzés 52. percében lépett pályára a magyar U15-ös válogatottban.

Máltán tartja meg az idei utolsó összetartását az Oross Márton irányította U15-ös nemzeti csapatunk, ahol két barátságos nemzetközi meccsen szerepel a hazaiak ellen.

Az első összecsapás már le is játszotta a két gárda. A találkozón végig a mieink irányították a játékot, sok helyzetet is kidolgoztak fiataljaink, ám ezek közül egyet sem sikerült kihasználnunk. A máltaiak leginkább távoli lövésekkel próbálkoztak, de ezek nem jelentettek komolyabb veszélyt a kapunkra. A korábban az Illés Akadémián is tevékenykedő Oross Márton a mérkőzés 52. percében csereként küldte pályára növendékünket, Meskó Márkot, aki Bősze Leventét váltotta.  Sajnos Mesi sem talált be a vendéglátók hálójába, így pedig 0–0 maradt a derbi vége.

Nagyon jól felkészített ellenféllel találkoztunk, de sikerült többször is átjátszani a máltai védelmet, azonban a végjátékban rendre pontatlanok voltunk, és kihagytuk a helyzeteinket. Sajnálom, hogy gólokban nem mutatkozott meg a fölényünk, de a csütörtöki mérkőzésen javíthatunk, szeretnénk eredményességben is előrelépni

– nyilatkozta az mlsz.hu-nak Oross Márton szövetségi edző.

A két csapat csütörtökön 16 órai kezdéssel méri majd ismét össze a tudását. A helyszín ezúttal is Málta szigete lesz.