Alaposan elapadt a gólcsap

Alaposan elapadt a gólcsap

Az első hat percben háromszor talált be Edzőink kapujába az ellenfél, a jó kezdés után pedig 5–0-ra győzte le a PESZI FC akadémiánk kispályás focicsapatát.

A legutóbbi két mérkőzésén alaposan megszórta az ellenfeleket Edzőink csapata: a Fociszaknak hetet, míg az 1919 Sport Pub együttesének kilencet vágtak a mieink. Mindezek után  a pontvadászat idei utolsó fordulójában azzal a PESZI FC-vel találkoztunk, amellyel szemben szeptemberben nem tudtunk kiállni, így akkor 3–0 lett a megállapított eredmény. Természetesen az ellenfél javára. Így akár azt is mondhatnánk, hogy a „visszavágás” reményében léptünk ezúttal pályára, de a derbi a lehető legrosszabbul kezdődött a számunkra, ugyanis a találkozó 6. percében már 3–0-ra vezetett a PESZI FC. Ezt követően ugyan átvettük a játék irányítását, ám szépítenünk nem sikerült, mivel vagy mi hibáztunk ziccerben, vagy az ellenfél kapusa védett nagyot. Így aztán a félidőben is 3–0 volt oda.

A második játékrész elején ismét a rivális játszott fölényben, de szerencsére ezúttal gólok nem jártak ezzel. A félidő derekán aztán ismét éledezni kezdtek a mieink, ám azt követően az ellenfél két kontráját is eredményesen zárta, így már 5–0 volt a javukra. A derbi végjátékában komoly energiákat mozgósítottunk a becsületgól megszerzése érdekében, ám a mai napon ez sem jött össze. A meccs végén még Schmidt Gábor védett egy komolyabbat, ennek köszönhetően pedig maradt az 5–0-s végeredmény.

Ezzel a vereséggel csapatunk befejezte az idei szezont. Az A-csoport küzdelmei jövő tavasszal folytatódnak majd.

PESZI FC – Illés Akadémia Edzők 5–0 (3–0)