Megszerezte első győzelmét az U14-es csapat!

Megszerezte első győzelmét az U14-es csapat!

Leány pre-akadémiai korosztályunk a bajnokság 2. fordulójában, hazahozta Tatabányáról a három pontot, megszerezte első győzelmét!

Tatabányai SC U14 – Illés Akadémia-Viktória FC U14 0–2 (0–1)
Illés Aka.-Viktória FC U14:
Molnár H. – Imre A., Harmath R., Cséve N., Anderle M., Szélessy H., Gartner J., Nagy M., Babos H. Cserék: Gundinger L. (kapus), Polhammer E., Kovács L. Vezetőedző: Tóth Alexandra.
Gólszerzők: Szélessy H. (16., 0–1), Anderle (37., 0–2)

A regionális leány U14-es bajnokság Észak-nyugati csoportjában szereplő csapatunk idegenben szerezte meg első győzelmét. Hajtós, küzdelmes mérkőzést játszottak a lányok, amelyen – a győzelem mellett is – látszott, hogy sok még a tanulnivaló. A 16. percben Anderle Mirella cselezte magát befelé a bal oldalról, majd szép mélységi lekészítéséből Szélessy Hédi lőtt gólt, a második félidő elején pedig Anderle Mirella 15 méteres átlövése állította be a végeredményt.

Kapkodva, kevés tudatossággal játszottunk az első félidőben. Középen erőltettük a játékot, nem használtuk ki a széleket. Vezetni tudtunk azért, de azt kértem a szünetben, kapcsoljunk kicsit nagyobb fokozatra, lőjünk még gólt, mert ez így nem biztos, hogy elég lesz. Annak kifejezetten örülök, hogy ezután a második félidőben már a második percben sikerült gólt szerezni. Sokat kell még dolgoznunk, tudatosabban játszanunk, de ma örüljünk a csapat első győzelmének

– értékelt Tóth Alexandra vezetőedző.