Megszakadt az U19-es lányok jó sorozata

Megszakadt az U19-es lányok jó sorozata

A szünet után kapott négy góllal szenvedett vereséget U19-es csapatunk Felcsúton.

Puskás Akadémia U19 – Haladás-Viktória U19 4–0 (0–0)
Haladás-Viktória U19.: Csapó Zs. – Balázs K., Rugovics B., Pálmai E., Balogh S. – Egervölgyi L., Vámos T. (Kránitz K., 80. p.), Németh M., Hajba J. – Varga B., Simon F. Vezetőedző: Tebeli György.

Őszről elmaradt mérkőzés pótlására utazott a felcsúti akadémiára, a Kiemelt csoport listavezetőjéhez U19-es csapatunk. A lányok a jelenleg még nagyobb játékerőt képviselő ellenféllel szemben nem tudták folytatni idei jó sorozatukat, de különösen az első félidőben, nagyon összeszedetten, jól játszottak. Bár a támadásokra kevés energia jutott, a szünetig a Puskás sem tudott gólveszélyes szituációkat kialakítani, a hazaiak tulajdonképpen csak rögzített játékhelyzetekből, lepattanókból veszélyeztették Csapó Zsófia kapuját. A fordulás utáni két balszerencsés gól eldöntötte a találkozót. Bár a mieink a folytatásban is igyekeztek, kaptunk két újabb gólt, és így a második félidő értékelése mellé már nem rajzolható annyi piros pont, mint amennyi a meccs első feléjért járt.

Azt gondolom, az egész mérkőzésen jobban játszott a Puskás Akadémia csapata, de az első félidőben mi is nagyon koncentráltan, szervezetten futballoztunk. A szünetben azt kértem, ezt próbáljuk meg folytatni. Sajnos a második félidő elején, rögzített játékhelyzetekből kaptunk két gólt és ez tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzést. Sajnálom, mert ez volt az idei első vereségünk, szerettem volna, ha az eddigi jó sorozatot egy ilyen erős csapat ellen is folytatni tudjuk. Egyénileg, most nem akarok senkit kiemelni, inkább a csapatot dicsérem, főként az első félidő játéka miatt

– értékelte a felcsúti kilencven percet csapatunk vezetőedzője, Tebeli György.